15. babája született és mind császármetszéssel. Debreceni az anyuka. Mit szóltok hozzá?
Figyelt kérdés
Most megy az Rtl híradóban.2014. ápr. 2. 18:42
2/18 anonim válasza:
Nagyon durva.. oké, hogy szereti a gyerekeit, és abortuszellenes, de 15 gyerek abban a kicsi házban..hát ők tudják.. nem mondom, hogy vetesse el, de azért védekezni lehetne.. bár ők tudják, ha ez nekik jó... sok egészséget nekik!
3/18 A kérdező kommentje:
Valószínű nem is akar!
Az anyuka angol tanárnő, szép-rendezett házban élnek, normális körülmények között. Az egyik kislány mutatta be a testvéreket, tisztelettudó, helyes volt. Látszik, hogy van foglalkozva velük.
Én kívánok nekik minden jót, sok erőt, egészséget!
2014. ápr. 2. 18:58
4/18 anonim válasza:
Nagyon szimpatikus család. Bárcsak minden család(mindegy, hány gyerekkel) ilyen lenne.
5/18 anonim válasza:
Szerintem felelőtlenség császárral ilyen sok gyereket bevállalni, még ha anyagilag meg is engedheti magának.
6/18 anonim válasza:
Én azt,hogy remélem pénzük is van tisztességesen felnevelni azokat a gyerekeket,akik mellesleg valószínűleg utálják azt,hogy annyian vannak mint az oroszok.
7/18 anonim válasza:
Tényleg nagyon szimpatikus család, minden tiszteletem az övék, én csak azzal nem értek egyet, hogy annak ellenére, hogy megmondták, az életét kockáztatja, ezt semmibe vette... persze, szép dolog 15.et vállalni, de mi van ha 14 gyermek marad árván??? én ezzel nem biztos, hogy egyet értek, de ők tudják... sok örömöt, egészséget kívánok nekik!
8/18 anonim válasza:
Én nem láttam de ennél a kérdés-válasznál is látszik mennyire kétszínű a világ és az emberek!
10/18 anonim válasza:
Huha de ha cigány lett volna:-D kapna itt hideget, meleget, biztos a SEGILYRE szülte a sok purdét......... Ismerek családott ahol az anya vallása miatt szült 9 gyermeket, súlyos betegséggel, nem tom mi a neve de ki van vezetve a hasából egy cső amibe szèkel!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!