Vigyem így oviba?
Fiam 4 éves lesz, kiscsoportos.
Hétfő óta itthon van. Rekedt eléggé, vízszerű, de sűrűbb az orrfolyása.
Ezzel nem is problémáznék, itthon tartanám szó nélkül egész héten.
De pénteken farsang. Első farsangja, amit nagyon vár.
A vigyem dokihoz, nem opció. Távgyógyít. Be kell telefonálni. Ha azt kondom beteg, itthon tartja, ha azt mondom meggyogyult kiírja az igazolást. Rá sem néz.
Eddig nem dilemmáztam. Itthon fogtam és ennyi. De csak a farsang miatt vagyok most meglőve, mert menne.
Nem volt lázas, nem köhög.
Annyi, hogy rekedt nagyon, illetve az orra folyik, de azt fújja magának.
49!
Hagyd, felesleges. Ők a szuperanyuk, csak az a jó, amit ők mondanak.
Egyebként mára visszajött a hangja, az orra igaz még folydogál.
Ha a köhécseléssel és orrfolydigálassal itthonfognam, szeptember óta (ami ugye 5 egész hónap) 1 honapot ha ment volna. Szeptembet-októberben pl 6!hétig köhécselt egyhuzamban.
Nem köhög, ha futkározik sem, nem volt lázas, nem beteg. Folyik az orray ennyi. Ha beteg lenne, a doki nem adott volna igazolást péntektől.
"Csak egy farsang". Csak erre a farsangra hónapik óta vár. Hetek óta megvan a ruhája, amit minden nap nézeget. Most is ebben van.
Hétfőn igy is ugyis ment volna, ezen az 1 napon az ég vilagon semmi nem múlik.
Ha valóban köhögne, zöld váladéka lenne, lázas lett volna, nyilvan az más. Akkor fel sem merült volna a kérdés...
Én itt ezzel le is zártam, leszarom ki mit gondol.
Mondjuk arra kívácsi lennék, hol olvastátok, hogy nem dolgozok 🤔
De igazából ez is hidegen hagy.
Holnap megy a farsangra, mostmár valóban el van döntve. Ellenben a kérdés kiírásakor, ahogy sok kommentben szerepelt. Ha akkor is el lett volna döntve, nem született volna meg ez a kérdés. De így, hogy már annyi baja sincs, illetve egy ORVOS, AKI LÁTTA IS, rábólintott, nem a gyakori doktorai 2 mondat alapján itélték meg, nem látom akadályát.
Reszemről ennyi, több hozzáfűzni valóm nincs.
Talán még annyi, hogy szánalmad világot élünk. Ahol anyukák esnek egymásnak a kb semmin....
Én mindig jót mosolygok azokon a kérdezőkön, akik ha nem azt a vàlaszt kapjàk, amit a lelkük mélyén vàrnak, akkor hirtelen mindenki szànalmas lesz. De, eldöntötted màr a kiiráskor is, mert különben nem csak annak bólogatnàl aki azt írta vigyed, hanem azok véleményét is elfogadnàd, akik szerint meg nem kéne.
Igen ez egy ilyen oldal. Akkor kérdezz, ha nem kezdesz el toporzékolni, ha véletlenül nem buksisimiznek.
"..megint ott tartunk,hogy a sulis már megérti,hogy tartson nagyobb távolságot,zsepibe köhögjön,Moson sűrűn kezet..."
...és szerinted megteszik és ez elég is? Na hagyjuk már.
A felnőtt se menjen akkor, mert simán elég az is, hogy beszél, sóhajt, megvakarja a szemét/orrát majd megfogja a kilincset. Túltolás. Ennyi, de nem győzködök senkit, látom, hogy nálunk mi működik és mit fogad el a közösség beleértve a pedagógusokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!