Nekem 1,5 hónap van még vissza a munkámból szülési szabadságig. Igazán nem szeretném ezt már táppénzzel meg egyéb terhelt agyi kapacitással, home office-szal eltölteni. Tudom, ez a jelenlegi társadalmi kérdésekben önzőség, de év elején végig karanténoztuk a fél évet, most már igazán nem bírnánk ezt lelkileg.
Ha továbbra is megszorítások lesznek, természetesen nem megy majd, nevelőknek is segítség, de most a munka miatt még jó ha tud menni. Tavaszra meg már csak-csak kitisztul újra..
Attól függ, miért vagy otthon. Ha ráérsz vele (is) foglalkozni, akkor én otthon fognám, ha pl online munkavégzés van közben, vagy pl 2 mégkisebb kicsi, akkor nem hiszem, hogy megtenném.
Ha otthon fogod, arra azért figyelj, hogy lehetőleg minden nap legyen gyerektársasága, nehogy becsavarodjatok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!