Vigyem így oviba?
Fiam 4 éves lesz, kiscsoportos.
Hétfő óta itthon van. Rekedt eléggé, vízszerű, de sűrűbb az orrfolyása.
Ezzel nem is problémáznék, itthon tartanám szó nélkül egész héten.
De pénteken farsang. Első farsangja, amit nagyon vár.
A vigyem dokihoz, nem opció. Távgyógyít. Be kell telefonálni. Ha azt kondom beteg, itthon tartja, ha azt mondom meggyogyult kiírja az igazolást. Rá sem néz.
Eddig nem dilemmáztam. Itthon fogtam és ennyi. De csak a farsang miatt vagyok most meglőve, mert menne.
Nem volt lázas, nem köhög.
Annyi, hogy rekedt nagyon, illetve az orra folyik, de azt fújja magának.
Egyreszt vinném. Mert egyreszt látszata nincs (ez a 2 dolgon kívül), hogy beteg. Eleven, eszik, iszik, semmi baja amúgy.
Emellett pont letojnám, hogy emiatt ki kapja el. Más simán beteszi lázasan is, vagy úgy, hogs éjjel hányt a gyereket. Ez nem vicc. Multhéten mentem délbe a gyerekért, 4 gyereknek mértek lázat, abból 3 lázas volt. A 3 lázas gyerekből 2másnap is ment. Szóval ez tartana legkevésbé vissza.
De azért ott van bennem, hogy én csak nem vagyok ennyire kretén anya, azért vannak rendes családok is, akikkel ne én csesszek ki (arra ott a többi ilyen szülő).
"De azért ott van bennem, hogy én csak nem vagyok ennyire kretén anya, azért vannak rendes családok is, akikkel ne én csesszek ki (arra ott a többi ilyen szülő)."
Ugyan már, úgy se lehet ellenőrizni, meg bizonyítani, hogy ki-kitől kapja el meg adja át...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!