Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Óvodák » A t.i óvodátokban ki szokták...

A t.i óvodátokban ki szokták vinni télen/hideg, ködös időben a gyerekeket az udvarra délelőtt?

Figyelt kérdés
2022. nov. 16. 09:02
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
78%

Nálunk a múlt héten egyszer sem voltak kint. :(

Én itthon minden nap több órát kint vagyok vele, még esőben is. hát ha nem a gyerekem lenne hanem a munkám lehet én se vinném :D

2022. nov. 16. 09:56
 12/22 anonim ***** válasza:
68%
Amikor ovis voltam (2004-2007) akkor meg volt tiltva, hogy hóba kivigyenek minket ovi idő alatt. Marha jót tett, ültünk egész nap a termekben és néztük ahogy milyen jó kint a hó :( Konkrétan túl voltunk féltve akkor is. Hóba nem lehetett kimenni. kész. Előtte és utána meg persze ment éjjel nappal a hógolyózás, hóember sorozatgyártás, de oviban nem volt szabad.
2022. nov. 16. 10:12
 13/22 anonim ***** válasza:
86%
Igen. Amilyen sűrűn csak tudják, viszik őket. Nyilván esőben, nagy szélben, fagyban nem, de ködben simán.
2022. nov. 16. 10:36
 14/22 anonim ***** válasza:
25%

MINDEN nap kotelezoen kiviszik szerencsere. Pont ezert nem betegek.

Ahol nem viszik ki, az ovonok lustasagara vall. Biztos nem jaratnam ilyen helyre a gyerekem.

2022. nov. 16. 11:54
 15/22 anonim ***** válasza:
100%
Eddig kint voltak minden nap, ma nem, pedig csak kis köd van, de enyhe az idő. En sem értem.
2022. nov. 16. 13:08
 16/22 anonim ***** válasza:
100%
Nem. Ma sem voltak kint.
2022. nov. 16. 13:27
 17/22 anonim ***** válasza:
90%

Ugyan bölcsi, de igen

Még csepergő esőben is

Kértek be gumicsizmát, vastag öltözetet, olyat amiben sarazhatnak

Én örülök neki, míg itthon volt velem, én is kivittem

Nem is nagyon beteges🙏🏻

2022. nov. 16. 13:53
 18/22 anonim ***** válasza:

Igen, minden delelott voltak kint.

A kod nem akadaly, csopogo eso sem. Nyilvan nagy esoben nem mennek.

A heten a delutani udvari jatek maradt el, mondvan h egyre hamarabb mennek a szulok a gyerekekert, hamarabb sotetedik es jeleztek h nem igen fognak kimenni, benti elfoglaltsag lesz.

2022. nov. 16. 18:00
 19/22 anonim ***** válasza:
58%

16 vagyok.

Amúgy nekem a gyerekorvos mondta, hogy ilyen időben ki ne vigyem a lányom, mert nagyon káros a tüdejének.

2022. nov. 16. 20:20
 20/22 anonim ***** válasza:
Amennyiben nem orkán erejű szél fúj vagy szakadó eső, úgy mindig kint vagyunk. Nekik is kell hogy odakint kitombolják magukat. Kanadában is életben vannak még a gyerekek.
2022. nov. 17. 07:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!