Én itthon minden nap több órát kint vagyok vele, még esőben is. hát ha nem a gyerekem lenne hanem a munkám lehet én se vinném :D
2022. nov. 16. 09:56
12/22 anonim válasza:
Amikor ovis voltam (2004-2007) akkor meg volt tiltva, hogy hóba kivigyenek minket ovi idő alatt. Marha jót tett, ültünk egész nap a termekben és néztük ahogy milyen jó kint a hó :( Konkrétan túl voltunk féltve akkor is. Hóba nem lehetett kimenni. kész. Előtte és utána meg persze ment éjjel nappal a hógolyózás, hóember sorozatgyártás, de oviban nem volt szabad.
2022. nov. 16. 10:12
13/22 anonim válasza:
Igen. Amilyen sűrűn csak tudják, viszik őket. Nyilván esőben, nagy szélben, fagyban nem, de ködben simán.
2022. nov. 16. 10:36
14/22 anonim válasza:
MINDEN nap kotelezoen kiviszik szerencsere. Pont ezert nem betegek.
Ahol nem viszik ki, az ovonok lustasagara vall. Biztos nem jaratnam ilyen helyre a gyerekem.
2022. nov. 16. 11:54
15/22 anonim válasza:
Eddig kint voltak minden nap, ma nem, pedig csak kis köd van, de enyhe az idő. En sem értem.
2022. nov. 16. 13:08
16/22 anonim válasza:
Nem. Ma sem voltak kint.
2022. nov. 16. 13:27
17/22 anonim válasza:
Ugyan bölcsi, de igen
Még csepergő esőben is
Kértek be gumicsizmát, vastag öltözetet, olyat amiben sarazhatnak
Én örülök neki, míg itthon volt velem, én is kivittem
Nem is nagyon beteges🙏🏻
2022. nov. 16. 13:53
18/22 anonim válasza:
Igen, minden delelott voltak kint.
A kod nem akadaly, csopogo eso sem. Nyilvan nagy esoben nem mennek.
A heten a delutani udvari jatek maradt el, mondvan h egyre hamarabb mennek a szulok a gyerekekert, hamarabb sotetedik es jeleztek h nem igen fognak kimenni, benti elfoglaltsag lesz.
2022. nov. 16. 18:00
19/22 anonim válasza:
16 vagyok.
Amúgy nekem a gyerekorvos mondta, hogy ilyen időben ki ne vigyem a lányom, mert nagyon káros a tüdejének.
2022. nov. 16. 20:20
20/22 anonim válasza:
Amennyiben nem orkán erejű szél fúj vagy szakadó eső, úgy mindig kint vagyunk. Nekik is kell hogy odakint kitombolják magukat. Kanadában is életben vannak még a gyerekek.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!