Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Óvodák » A t.i óvodátokban ki szokták...

A t.i óvodátokban ki szokták vinni télen/hideg, ködös időben a gyerekeket az udvarra délelőtt?

Figyelt kérdés
2022. nov. 16. 09:02
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
78%
Nálunk az utóbbi két hétben 2x, ha kint voltak. Gondolom ez télen sem lesz másképp. Itt egyfolytában köd van vagy szitáló eső, néha széllel.
2022. nov. 16. 09:04
 2/22 anonim ***** válasza:
93%
Nálunk igen, szinte minden nap. Házirend szerint -5 fokig kiviszik őket.Nyilván esőben nem, de pld a ködszitálásba simán vitték őket.
2022. nov. 16. 09:08
 3/22 anonim ***** válasza:
90%

Igen. Minden egyes nap, kivéve ha esik az eső.

Személy szerint én örülök neki.

Itthon is simán kinn vagyunk 2-3 órát délután egész évben (itt is kivétel az eső, akkor csak a teraszon játszanak kb 1 órát.

2022. nov. 16. 09:16
 4/22 anonim ***** válasza:
92%

Igen. Minden nap kimennek, ha csak nem szélvihar van vagy szakad az eső. Egy kis ködszitálásban még simán kint vannak.

Télen is mindig kimennek, hóban fagyban is

2022. nov. 16. 09:17
 5/22 anonim ***** válasza:
92%
Ha nincs eső, köd, stb., tehát tényleg rossz idő, akkor igen. Pusztán az, hogy hideg van, nem rossz idő. Sőt, a gyerekek imádnak a hóban játszani, így amint hó van, "rohannak" ki az ovisok.
2022. nov. 16. 09:18
 6/22 anonim ***** válasza:
90%
Ha nem szakad az eső akkor mennek ki az udvarra délelőttönként az évnek ebben a részében is.
2022. nov. 16. 09:19
 7/22 anonim ***** válasza:
88%
Igen
2022. nov. 16. 09:32
 8/22 anonim ***** válasza:
90%
Igen minden nap kiviszik még enyhe szemerkélő esőben is.
2022. nov. 16. 09:39
 9/22 anonim ***** válasza:
56%

Tegnapelőtt kint voltak, tegnap nem. Pedig nem volt hideg idő, volt egy kis ködszitálás, de nem vészes. Szerintem ma sem mennek ki,de azért vittem be vízálló overált.

Viszont volt hogy szeptemberben olyan szélben voltak kint, amiben én nem szívesen teszem ki a lábam.

Szóval szerintem kinéznek az ablakon, ha épp pötyög valami az égből vagy az előző napi eső miatt nagy a sár az udvaron maradnak bent.

2022. nov. 16. 09:49
 10/22 anonim ***** válasza:
90%

Igen, minden nap. Kivéve eső, vihar, nagy szél.

Én örülök neki. Nem jó egész nap bent lenni. Normálisan felöltözve télen sem lesz senkinek semmi baja, ha kint van kicsit.

2022. nov. 16. 09:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!