Mi történik, ha valaki nem viszi óvodába a gyerekét, elveszik tőle?
Kiskapu?! :D azt mondod beteg. Nekem jár kb 3-4 napot aztán 2 hétig beteg (tényleg). Nátha, láz, kis vacak, amivel amúgy se kell orvoshoz menni.
Szülő is igazolhat egy egy napot.
Napi 3 v 4 óra kötelező amúgy, az enyém is jön haza ebéd után.
Lehet halasztást kérni addig a tanévig, amelyik előtt a 4. Életévét betölti.
Köszi 6-os!
Családi programok miatt nem lehet kikérni? Utazás 1-2 hétre, mondjuk minden évszakban legalább egyszer?
4
Mert szerintem egy 3-4 éves gyerek még túl kicsi ahhoz, hogy folyamatosan az óvodában dekkoljon. Pláne ha amúgy is otthon vagyok a kicsivel, várja meg a hétvégét, hogy valamikor játszhasson is a saját testvérével? Néha elmegy, érdekli is a közösség, de számomra ez a minden egyes nap kötelező, kicsit túlzás. Ha majd ő kéri, hogy mehessen, maradhasson, az más. De ha nem akar, nem fogok egy ilyen kis gyereket azzal szembesíteni, hogy "kilököm" a családból. Valaki ezt a kötelező óvodáztatást kitalálta, az emberek többsége amúgy is beadná a munka miatt, így túl sokan (illetve elég sokan) nem kötnek bele, pedig béna az egész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!