Hasonló helyzetben még valaki?
A fiam is kiscsoportos. Minden reggel sír. De előtte két évig volt bölcsis, minden reggel sírt. Én rutinos búcsuzkodó vagyok, mert tudom hogy addig tart amíg lát. Puszi, szeretlek, délután sietek. És már ott se vagyok. Amit kilépek a látóteréből már hallom, hogy mondja az óvónőnek mit akar játszani.
Szóval akk dadusként válaszolt, annak részben igaza volt. De! Abban nincs, hogy azért sír a gyerek, mert a szülő nem bízik az ott dolgozóknak. A fiam bölcsije szuper volt, nagyon kedveltem és bíztam mindenkiben. Az óvodában eddig ugyanilyen jó tapasztalataim vannak. Szóval kicsit sem félek ott hagyni, tudom, hogy jó kezekben van. De az én fiam ilyen. Ez van. Extrém anyás, és szociálisan még 4 évesen sem tart ott, hogy ha önként választhatna akkor sem választaná a közösséget velem szemben.
Én csak abban bízom, hogy iskoláig azért kinövi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!