Szeptemberben kezdődik az ovi, de én augusztustól dolgozni kezdek. Így hogyan tudom beszoktatni a gyerkőcöm az oviba? Volt valaki hasonló helyzetben?
Szia, en bolcsivel igy voltam pont. Megbeszeltem a munkahelyemen (augusztus elejen kezdtem, de mar az interjun meglengettem hogy lesz egy bolcsikezdesunk), hogy szeptember elso heteben szeretnek kivenni egy teljes es 4 felnapot. Ennyi eleg volt a beszoktatasra, siman belementek.
Oviba ennyi sem kell...2 nap a beszoktatas a legtobb oviban (baratnoimnek annyi volt), en kisfiam oviba szokasa egyetlen nap volt mert ugye volt bolcsis es ez megkonyitette. Elso nap hazahoztam delben. Masodiktol ott aludt, semmi siras vagy ilyesmi.
Én pedagógus vagyok és augusztus végén kezdtem ismét dolgozni. A bölcsivel megbeszéltem az augusztusi beszoktatást és belementek.
Ha éppen nincsen nyáriszünet az oviban (5 hét szokott lenni), akkor próbálj meg beszélni az óvoda vezetővel,hátha tud neked segíteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!