Valaki hasonló helyzetben?
"Hozzámvágták hogy nincs nevelve..."
Ilyen óvónők között nem csoda, hogy sír.
Az én kisfiam is sokat sírt az elején. A különbség annyi volt, hogy a ped. asszisztens foglalkozott vele és senki nem gondolta, hogy nincs megnevelve. Szóval szeretettel és bizalommal teli légkör fogadta, és így szép lassan megszerette az ovit.
Ha nálunk is ilyen böszme hozzáállása lett volna a dolgozóknak, bajban lettünk volna.
Én már holnapra másik ovit keresnék a helyedben.
Esetleg árulják már el, hogy a sírásból hogy következtettek a neveletlenségre???
Nincs nevelve? Milyen óvónő mondja ezt? Gyereket látott már?
Én is keresnék másikat, ha kicsit odébb lenne, akkor is. Ne legyen ilyen felügyelet alatt a gyerek. Talán nem is csoda, ha nincs el.
Csípőből kiosztottam volna az óvónőt, egy gyerek nem azért sír az oviban mert nincs nevelve.
Sírdogalt kicsit a kislányom szeptemberben, mikor eszébe jutott hogy hiányzik anya, de mindig odament hozzá a ped.asszisztens vagy a dadus, vagy az óvónő ha ráért, és megvígasztalták, elterelték a figyelmét. Ha kellett az ölükben ült, vagy kézben vitték. Egy hét után már örömmel szaladt be az ovi ajtón, hogy mennyire szereti Edit nénit.
Nálatok az óvónővel nem kis baj van.
Sajnos másnál is hallottam hogy 20 kiscsoportos gyerekből 16 még mindig sír egy hónap után is. És nem hiszem hogy a gyerekek vagy a szülők hibája lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!