Más gyereke is elfárad hét vége felé?
Figyelt kérdés
A lányom kiscsoportos. De észrevettem, hogy hét vége felé, csütörtök környékén már egyre nehezebben ébred fel, nyűgös, hisztis. Másnál is van így? Ez normális? Hogyan lehet segíteni neki, hogy könnyebb legyen neki?2022. okt. 21. 07:30
11/13 anonim válasza:
Én felnőttként is elfáradok. Sajnos a cirkadián ritmusom nincs harmóniában társadalmunk korán kelős szokásaival.
12/13 anonim válasza:
"Hat óra körül keltem, este nehezen akar elaludni, hiába megyünk még ovi után sétálni, játszótérre. Van, amikor 10 óránál előbb nem alszik el."
Hát valszeg itt van a gond.
A 6 éves iskolás fiamnak 20:30-kor, a két éves bölcsis lányomnak 20:00-kor van alvás hétköznap este, és elég 7 óra előtt kicsivel kelniük reggel (kb 6:45-kor), de még így is úgy kell őket kiimádkozni az ágyból sokszor. Emellett a kicsi még alszik 1,5-2 órát a bölcsiben ebéd után. Nem csodálom, hogy a tiéd elfárad.
13/13 A kérdező kommentje:
Igen, valószínűleg az alvás kevés neki. Legalábbis részben ez lehet a probléma. Sajnos nem tudom, mi lenne a megoldás, hogy hogyan lehetne előbb ágyba tenni. Ha nagy nehezen sikerül is bevinni az ágyba, ugrál, kiabál, játszik csak.
2022. okt. 21. 15:10
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!