Ha van rá lehetőségetek, meg fogjátok tartani az ovis gyereketeknek az őszi szünetet? Kiveszitek arra a három napra (november 2-4-ig)?
Figyelt kérdés
2022. szept. 30. 23:28
11/18 anonim válasza:
Mi is kivesszük kettö napra. Csak mert utazni fogunk. Amúgy meg menne, a nagy is ugyan úgy menne suliba.. nekem csak jó hogy nem lesz őszi szünet. Még csak most kezdődött el a tanév.
12/18 anonim válasza:
Nálunk nem is volt oviba őszi szünet. Ahol nagyobb tesó volt ott ki kérték arra pár napra a gyereket.
13/18 anonim válasza:
Az a pár nap szabadság, amit ki kéne rá venni, az jól jön majd a meghosszabbított téliszünetnél.
14/18 anonim válasza:
Mivel nekünk ő az egyetlen gyermekünk, és óvodás, továbbra is fogom járatni.
Dolgozunk az apjával, nálunk nincs leállás, őszi szünet, nagyszülők sem tudnak besegíteni.
Ha lenne iskolás nagytesó, biztos intéztem volna szabit, de így nem érint.
Járni fog óvodába, hacsak nem lesz beteg, ami ugyebár egy ovisnál bármikor bekövetkezhet
15/18 anonim válasza:
Hát mi utaztunk volna, de mivel az iskolásnak nem lesz szünete, az ovis is megy, én meg dolgozom.
16/18 anonim válasza:
Nekem még csak most kezdte az ovit. Pár nap ovi, 2 hét betegség a felállás eddig, de amúgy imádja, úgyhogy ha nem lesz pont beteg, akkor viszem.
17/18 anonim válasza:
Lenne rá lehetőségem,de nem veszem ki. Teljes csoporttal fognak működni, szereti is ovit, ha rajta múlna hétvégén is menne. Nem terveztünk őszi szünetre programot se, így felesleges is lenne itthon tartanom.
18/18 anonim válasza:
Nálunk van a suliba őszi szünet.
Így mivel a kislányom itthon lesz ,egyértelmű ,hogy a kisfiam sem megy azon a héten oviba.
Ha nem lett volna megtartva a suliba ( oviba egyébként nincs őszi szünet ) akkor mind ketten mennènek természetesen suliba-oviba.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!