Ovis ágynemű lehet sima polár pléd huzat nélkül?
Figyelt kérdés
Van több kedvenc baba plédünk, amik pont ovis méretűek. Nem szeretnék sem leégni, sem túlzásba vinni a vásárlást.2022. aug. 9. 19:27
1/5 anonim válasza:
Hát engem nem érdekel, hogy lehet vagy nem én azt viszek mert itthon is az van 19 fokban is izzad, az oviban meg szauna van nem viszek vastagabbat, mert megsül.
2/5 anonim válasza:
Intezmenytol fugg, nalunk lehet, abban alszik a gyerek, amiben akar. Plusst is vihetnek alvashoz, sajat parnat, kisparnat, stb.
De az teny, hogy klima nincs nyaron, rohadt meleg van, telen meg a futes miatt van iszonyatos hoseg, szoval nalunk altalaban a gyerekek huzattal takaroznak, ha takaroznak.
A polar pledek pont, hogy nagyon melegek szerintem, de egyebkent meg kell kerdezni, hogy mi a szokas.
3/5 anonim válasza:
Nálunk is télen-nyáron csak a huzattal takaróznak, nincs benne se pléd, se paplan.
4/5 anonim válasza:
Nem kaptok paplant? Mi igen és csak huzatot kell vinnünk, meg sarkán gumis lepedőt.
5/5 A kérdező kommentje:
Nem kapunk paplant. Vékony plédjeink vannak, nyáron itthon is azt használjuk, persze épp hogy a derekára rádobva a gyereknek, ha elviseli. Annyit tudok, hogy az ovis fektető is a régi fajta csővázas, amire a gumis sarkú nem jó, inkább gumis lepedő megy rá.
2022. aug. 9. 21:45
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!