Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Óvodák » Óvónők,ti mit gondoltok a mai...

Óvónők,ti mit gondoltok a mai szülők túl “divatosan” öltöztetik a gyereket oviba?

Figyelt kérdés

Kiváncsi lennék hogy megfordul e valami az óvónők fejeben mikor pl a gyerek” túl drága” és kicsit felnőttes stílusban megy oviba

Remélem értitek mire gondolok

Én még csak nem is vagyok anyuka de szoktam látni néhány gyereket az utcán akik néha divatosabban fel vannak öltözve mint egy tini kb xd szerintem egy kis gyerek a korában megfelelően felöltözve cuki , pl ha gyerekem lesz biztos szeretném divatosan öltöztetni de nem farmerba pl amibe szegény gyerek alig tud játszani és szaladni csak azért h cuki és divatos legyen vagy pl bőrkabát egy kis gyereken aki még menni se tud? Szép szép , de valahogy a sajátomon nem

Tudnám elképzelni ti mit gondoltok erről nagyon Kívancsi vagyok

2022. aug. 6. 23:11
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:
Onnan indulunk ki**
2022. aug. 14. 10:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!