Oviba ki hogy öltözteti a kislányát? Szép kis ruhácskák, szoknyácskák lassan hidegek lesznek.
Most melegítő van rajta, télen leggingsben van bent, arra megy a kinti nadrág.
Semmi értelmét nem látom a szoknyának, el nem tudom képzelni hogy mit játszhatnak mondjuk az udvaron a másik csoportos tülszoknyás királylányok, mert hogy nem a homokozóban fetrengenek mint az én lányom az biztos...
Az én lányaim szoknyasak meg az overall tetejére is felvennek ha hagynám.
Tutu, alj van a legging tetején, ha kimennek leveszi.
Egyébként szoknyában is lehet a homokban játszani. 🤣Ez beállítottság kérdése.
Nem egy jó minőségű kép, de talán a lényeg kivehető. A kislányok egytől egyig ruhácskában, tunikában vannak. Senki nincs melegítőben.
Szoknyába, ruhácskába, tunikába jár, úgy mint a képen.
Mindig felvesszük a leggingset vagy harisnyát. Ősszel erre kap egy vékonyabb nadrágot, ezt bent leveszi. A csoportban leggingsben plusz szoknyában, ruhában stb. van. Ha kimennek az udvarra, a leggingsre ráveszi a kinti játszós melegítőt, ha ruha van rajta azt is leveszi és felvesz egy felsőt. Ha szoknyában és felsőben ment reggel, akkor a felső marad, szoknya le, melegítő fel. Télen ugyanez a helyzet, csak akkor anorák megy a leggings felé.
A lanyom akkor sem venne fel ilyen ha sirva konyorognek sem.
Puha farmer nadragot, melegitot, vesz csak fel kimondottan csak pólóval ami nem nagyon lányos.. amikor csak lehet lego márkás ruhákat hord.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!