Óvónők,ti mit gondoltok a mai szülők túl “divatosan” öltöztetik a gyereket oviba?
Kiváncsi lennék hogy megfordul e valami az óvónők fejeben mikor pl a gyerek” túl drága” és kicsit felnőttes stílusban megy oviba
Remélem értitek mire gondolok
Én még csak nem is vagyok anyuka de szoktam látni néhány gyereket az utcán akik néha divatosabban fel vannak öltözve mint egy tini kb xd szerintem egy kis gyerek a korában megfelelően felöltözve cuki , pl ha gyerekem lesz biztos szeretném divatosan öltöztetni de nem farmerba pl amibe szegény gyerek alig tud játszani és szaladni csak azért h cuki és divatos legyen vagy pl bőrkabát egy kis gyereken aki még menni se tud? Szép szép , de valahogy a sajátomon nem
Tudnám elképzelni ti mit gondoltok erről nagyon Kívancsi vagyok
Én bölcsis vagyok és egy 3 éves anyukája, én sem díjaztam ezeket a divat cuccokat, na de olyan cukin néz ki benne.
A bölcsibe viszont sosem adnám rá, mert arra nem kényelmes hogy egész nap abban legyen.
Az ilyen ruhák akkor kerülnek elő ha valahová megyünk pár órára.
A mi ovinkban teljesen normálisan öltöztetik a többséget.
Ritkán kell szólnunk csak, pl: hogy a maxi szoknyát hanyagolják már, mert szegény gyerek nem tud benne önállóan wc-re menni, mert belelóg.
A farmerral én sem értem mi a baj. Már engem sem öltöztettek soha macinaciba óvodába, meg ahogy nézem a csoportképeket, max 1-2 gyerek volt abban már 20 éve is. A farmer meg egy kézenfekvő alternatíva. Persze lehet más is, cicanaci, vászon nadrág, de famerből is vannak teljesen jó anyagúak, amikben lehet mozogni.
Bőrkabátot én sem vennék egy óvodásnak, egy perc alatt kinövi, ahhoz meg drága. Szerintem az óvónők annyit néznek, hogy gyorsan lehessen fel-le öltöztetni a gyereket, meg ne balhézzon a szülő, ha véletlen kiszakad a ruha.
A bőr dzseki valószínűleg műbőr,sinsayen 4000 Ft az enyémek például volt már 98-as méretben is nagyon szerette ősszel és tavasszal.
Cuki talán még divatos is de nem hiszem hogy megbotránkoztató volna rajta az óvónők
Azzal semmi gondom, ha divatosan öltöztetik a gyereket a szülők, azt tudják, hogy felelősséget nem vállalunk azért, ha festékes, ragasztós, saras lesz.
Az viszont nagyon bosszant, mikor kicsik, szűkek a ruhák. Duci kislányra térdig érő zippzáras csizmát vettek. Vért izzadtuk minden nap, hogy felrángassuk rá. Van olyan 5 éves kisfiú, aki azért nem tud önállóan öltözni, mert minden felsőrész passzos rá. Nekem is figyelni kell, nehogy megcsípjem véletlen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!