Óvodás korú gyerek szüleinek mi volna a véleményük arról, ha Mo-n is az óvodákban transz emberek tartanának felvilágosítást a nemi identitásról?
Szerintem egyáltalán nem kéne foglalkozni ezzel a témával, mert ennyi erővel mindenki mehetne "házalni" óvodákba meg iskolákba, aki valamiben különböző.
Vagy ha már igen, vannak sokkal fontosabb témák is, amik előbbre valók.
A Drag Queen story time nem a nemi identitásról szól, és ahogy a linkelt videon is látszik, anyukák ölében ücsörögnek a gyerekek. Tehát nem egy random transz bement az oviba szexuális felvilágosítást tartani.
Ahogy többen írták semmilyen felvilágosítás nincs óvodában nem hogy transzneműekről szóló.
Érzékenyítés az lehet, hogy van. De ott sem az átoperálásról beszélgetnek.
Plusz, ahogy ezt is már leírták a Drag Queen nem transz, sőt még csak nem is feltétlenül meleg. Az egy szerep, egy persona, amit az illető magára ölt és eljátsza. Majd leveszi a ruhát, sminket és hazamegy, mint egy férfi. Semmi köze a transzszexuális emberekhez.
De a kérdésedre a válasz, ha magyarországon lenne Drag Queen story time (szerintem sose lesz...), akkor még az is lehet, hogy elvinném a gyerekemet, ha igényes lenne a dolog és szép mesét mesélnének. Aztán, ha nem tetszene neki, felállnánk és eljönnénk.
Javaslom színházba, operába ne vidd a gyerekedet, ott elég jellemző, hogy mélyebb hangú hölgyek férfiakat játszanak és ez teljesen normális, mert már nincsenek kasztrált fiúk.
De miért kell a homoszexuálisaknak elmenni a kicsi(!) gyerekekhez?
Én max főiskolákon és egyetemeken tartanék ilyet. Ott is csak választható lenne,hogy aki amúgy is az,az szórakozhasson kicsit.
A heteróknak nincs erre szüksége.
Visszakérdezek!
Én heteróként meleg közösségbe mehetek felvilágosítást tartani?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!