Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Óvodák » Óvodás korú gyerek szüleinek...

Óvodás korú gyerek szüleinek mi volna a véleményük arról, ha Mo-n is az óvodákban transz emberek tartanának felvilágosítást a nemi identitásról?

Figyelt kérdés
Jónak, vagy rossznak tartanátok?
2022. júl. 1. 14:42
1 2 3 4 5 6
 31/52 anonim ***** válasza:
89%
Az óvodás gyerek nem úgy fogja fel a dolgokat, mint egy felnőtt. Egy drag queen neki csak egy vicces, lánynak öltözött bácsi, nem hiszem, hogy, bármi negatív hatása lenne. A szexet pedig nem is érti egy ovis, nem is beszél erről senki nekik, mellesleg drag queen se megy be az oviba. Sokkal károsabb amikor iskolások szembesülnek azzal, hogy a rajongásuk tárgya férfinek, nőnek, vagy ki tudja minek képzeli magát, úgy hogy nincsen meg a hozzá tartozó nemi szerve. Na ez tényleg összezavarhat egy kamaszodó gyereket. De egy ovist nem hinném. Pl. a lányom kérdezte, hogy két hercegnő is össze tud-e házasodni, mondtam, hogy igen, ez kb. 1 éve volt, azóta se kérdezett erről, nem érdekes neki.
2022. júl. 1. 16:18
 32/52 A kérdező kommentje:
33 pont hogy nem úgy fogja fel egy gyerek, mint egy felnőtt! Mert még érettlen rá. A vicces nőnek öltözött bácsi pedig mit is akar valójában? Ha a gyerek nem fogja fel a mondanivalóját, akkor meg mit ér el vele? Mi a célja?
2022. júl. 1. 16:23
 33/52 A kérdező kommentje:
Amúgy én gyerekként sem kérdeztem hogy 2 azonos nemű össze tud-e házasodni, tehát a te gyereked már találkozhatott ezzel a témával.
2022. júl. 1. 16:24
 34/52 anonim ***** válasza:
100%
Számomra az is kérdés, hogy egy drag queen a felnőttek számára miért érdekes, engem pl. egyáltalán nem érdekel. Ahhoz, hogy, valami érdekes legyen kell csinálni valami kiemelkedőt, pl. legyen jó a hangja, nekem az nagyon kevés, hogy egy férfi nőnek öltözik. De óvodába hidd el nem mennek drag queen-ek.
2022. júl. 1. 16:32
 35/52 A kérdező kommentje:
36-os Mo-n még nem is. Amúgy én sem értem mi a jó bennük, miért pont őket tartják alkalmasnak a gyerekek felvilágositására? Normálisan, hétköznapian felöltözött emberek alkalmatlanok rá? No mindegy, szerintem ennek a gender stb kérdésnek bizonyos kor alatt nincs létjogosultsága.
2022. júl. 1. 16:34
 36/52 anonim ***** válasza:
0%

Szerintem egyáltalán nem kéne foglalkozni ezzel a témával, mert ennyi erővel mindenki mehetne "házalni" óvodákba meg iskolákba, aki valamiben különböző.

Vagy ha már igen, vannak sokkal fontosabb témák is, amik előbbre valók.

2022. júl. 1. 16:48
 37/52 anonim ***** válasza:
86%

A Drag Queen story time nem a nemi identitásról szól, és ahogy a linkelt videon is látszik, anyukák ölében ücsörögnek a gyerekek. Tehát nem egy random transz bement az oviba szexuális felvilágosítást tartani.

Ahogy többen írták semmilyen felvilágosítás nincs óvodában nem hogy transzneműekről szóló.

Érzékenyítés az lehet, hogy van. De ott sem az átoperálásról beszélgetnek.

Plusz, ahogy ezt is már leírták a Drag Queen nem transz, sőt még csak nem is feltétlenül meleg. Az egy szerep, egy persona, amit az illető magára ölt és eljátsza. Majd leveszi a ruhát, sminket és hazamegy, mint egy férfi. Semmi köze a transzszexuális emberekhez.

De a kérdésedre a válasz, ha magyarországon lenne Drag Queen story time (szerintem sose lesz...), akkor még az is lehet, hogy elvinném a gyerekemet, ha igényes lenne a dolog és szép mesét mesélnének. Aztán, ha nem tetszene neki, felállnánk és eljönnénk.

Javaslom színházba, operába ne vidd a gyerekedet, ott elég jellemző, hogy mélyebb hangú hölgyek férfiakat játszanak és ez teljesen normális, mert már nincsenek kasztrált fiúk.

2022. júl. 1. 17:02
 38/52 anonim ***** válasza:
39%

De miért kell a homoszexuálisaknak elmenni a kicsi(!) gyerekekhez?

Én max főiskolákon és egyetemeken tartanék ilyet. Ott is csak választható lenne,hogy aki amúgy is az,az szórakozhasson kicsit.

A heteróknak nincs erre szüksége.

2022. júl. 1. 21:02
 39/52 anonim ***** válasza:
88%

Visszakérdezek!

Én heteróként meleg közösségbe mehetek felvilágosítást tartani?

2022. júl. 1. 21:03
 40/52 anonim ***** válasza:
70%
38,39: JOGOS!! Mentek a zöldek.
2022. júl. 1. 21:23
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!