Akinek 17-18 éves fia van nem féltek nehogy felcsinàlja a barátnőjét?
Miért kell ettől tartani?
17-8 évesen már semmi baj, nincs azzal, hogy szexelnek.
Venni kell neki gumit, mondani kell, hogy használja is, aztán nem lesz semmi baj.
Jajj ez már megint ugyanaz a kérdéző, aki nem engedi bulizni menni a gyerekét, mert hogy majd a házibuliban minden lányt felcsinál... :D
BETEG
Én nem nagyon félnék.
Öcsém 17, a barátai közül kevesen szexelnek, akik igen, azok kapcsolatban, hónapok után. A legtöbben közülük kockák, akik szerintem ilyen 20 körül fognak túlesni ezen. Bátyám meg pl szerintem még szűz 25 felett (nem vagyok benne 100% biztos, meg nem kérdeztem, de csak tudnánk róla, ha lett volna valami), én is szűz vagyok 20 évesen.
Mindegyikünk kapott felvilágosítást az iskolában, nekem a szobámban lapul 2 doboz óvszer "biztos ami biztos" alapon és, ha lesz valamikor rendszeres nemi életem, felrakatok egy IUD-t vagy elkezdek tablettát szedni, hogy szinte biztos ne lehessek terhes.
Mondjuk ez lehet országrész meg középiskola függő is, de itt, ahol élek, magamnál fiatalabb "majdnem anyát" csak 1-et ismerek, róla se tudnám soha, hogy terhes volt, ha nem írta volna meg random Messengeren.
Azt tudom, hogy lejár, de még van időm, ha más nem majd valami tárgyra ráhúzom és elmaszturbálom🤷♀️
Külföldön viszont az IUD-t nem szült nőknek is felraknak, kolis szobatársamnak (19 éves) pedig spirálja van már 1 éve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!