Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Óvodák » Óvodás korú gyerek szüleinek...

Óvodás korú gyerek szüleinek mi volna a véleményük arról, ha Mo-n is az óvodákban transz emberek tartanának felvilágosítást a nemi identitásról?

Figyelt kérdés
Jónak, vagy rossznak tartanátok?
2022. júl. 1. 14:42
1 2 3 4 5 6
 21/52 anonim ***** válasza:
91%

#22 Sajnos pont az ilyenek miatt, mint a kérdező jutunk odáig, hogy már a szivárványt is irtják, mert hogy majd attól lesz a gyerek meleg...

Kézműves csoportban valós példa, dekorációt készítő hölgy, 5 éves kislánynak, anyuka megrendelésére unikornis-felhő-szivárvány-mittudommimég kompozíciót készített - 5 éves majd kibújt a bőréből - apuka meg visszaküldette, hogy a gyereke nehogy meleg legyen.

2022. júl. 1. 15:13
 22/52 anonim ***** válasza:
94%

Te megnézted egyáltalán a videót, amit linkeltél?

Aligha, mert EGY SZÓ SINCS benne nemi felvilágosításról. ;)

Szívesen!

Ha már nem megy az angol és csak a fityis bullshitet tudod nyomni.

Ez csak egy performance és a gyerekek pont olyannak látják, mint amilyen egy bohóc előadás. Sőt, az első videóban a pasi a saját előadását hasonlítja egy bohócéhoz.

A gyerekek semmit nem látnak ebbe bele. Csak egy vicces bácsit látnak, aki mókázik.

2022. júl. 1. 15:15
 23/52 A kérdező kommentje:
Bácsit? Aki női ruhában van? 🤣
2022. júl. 1. 15:18
 24/52 anonim ***** válasza:
84%

A linked (kb) lefordítva:

A Drag Queen Story Hour (DQSH), a Drag Queen Storytime és a Drag Story Time gyerekeknek szóló rendezvényei először 2015-ben indultak Michelle Tea író és aktivista által San Franciscóban azzal a céllal, hogy „az olvasás szeretetére ösztönözzék, miközben mélyebb leckéket tanítanak a sokszínűségről, önszeretet és mások megbecsülése. Az általában 3–11 éves gyerekeknek szóló eseményeket drag queen -ek adják, akik gyerekkönyveket olvasnak és más tanulási tevékenységet folytatnak a nyilvános könyvtárakban.

Az egész arról szól, hogy mesét olvasnak a gyerekeknek a könyvtárakban.

Legalább nem vágódnak hanyatt a kislányok, mikor tiniként YouTube-on felfedezik, hogy egypár pasi szebben kisminkeli magát, mint ők, mint én pl is annó... Eskü rosszul éreztem már magamat, mikor rádöbbentem, hogy egypár ázsiai pasi (márt náluk nem olyan markánsak a férfi arcvonások, mint nálunk) szebb csajt sminkel magából, mint ami én vagyok...

Amúgy a drag queen-eknek pont semmi közük sincs a nemi identitáshoz. Azok a transzneműek...

2022. júl. 1. 15:19
 25/52 A kérdező kommentje:
2022. júl. 1. 15:21
 26/52 anonim ***** válasza:
86%

Na, még egy cikk, ahol megpróbálják összemosni az LMBTQ-t a gyerekmolesztálókkal...

Megsúgom, ha simán tradiciónális, hetero felnőtt emberel, papok vagy egyebek olvasnák a mesét a gyerekeknek, akkor is lennenék ilyenek. A kettő nem függ össze.

2022. júl. 1. 15:29
 27/52 anonim ***** válasza:
83%
A nekrofíliát népszerüsítő messékkel persze semmi baj nincs? Mert az ugye normális, hogy a herceg random megcsókol egy lányt, akit épp temetni visznek. (#hófehérke)
2022. júl. 1. 15:34
 28/52 NTBS ***** válasza:
80%
Szerintem az óvodás gyerekeknek semmilyen szexuális felvilágosítás ne legyen tartva. Kicsit korai. Elég 7-8 éves korukban.
2022. júl. 1. 15:37
 29/52 A kérdező kommentje:
29 de! Az is gond! Így jobb? Akkor is ha semmi köze a kérdésemhez.
2022. júl. 1. 15:38
 30/52 A kérdező kommentje:
2022. júl. 1. 15:39
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!