Óvodás korú gyerek szüleinek mi volna a véleményük arról, ha Mo-n is az óvodákban transz emberek tartanának felvilágosítást a nemi identitásról?
#22 Sajnos pont az ilyenek miatt, mint a kérdező jutunk odáig, hogy már a szivárványt is irtják, mert hogy majd attól lesz a gyerek meleg...
Kézműves csoportban valós példa, dekorációt készítő hölgy, 5 éves kislánynak, anyuka megrendelésére unikornis-felhő-szivárvány-mittudommimég kompozíciót készített - 5 éves majd kibújt a bőréből - apuka meg visszaküldette, hogy a gyereke nehogy meleg legyen.
Te megnézted egyáltalán a videót, amit linkeltél?
Aligha, mert EGY SZÓ SINCS benne nemi felvilágosításról. ;)
Szívesen!
Ha már nem megy az angol és csak a fityis bullshitet tudod nyomni.
Ez csak egy performance és a gyerekek pont olyannak látják, mint amilyen egy bohóc előadás. Sőt, az első videóban a pasi a saját előadását hasonlítja egy bohócéhoz.
A gyerekek semmit nem látnak ebbe bele. Csak egy vicces bácsit látnak, aki mókázik.
A linked (kb) lefordítva:
A Drag Queen Story Hour (DQSH), a Drag Queen Storytime és a Drag Story Time gyerekeknek szóló rendezvényei először 2015-ben indultak Michelle Tea író és aktivista által San Franciscóban azzal a céllal, hogy „az olvasás szeretetére ösztönözzék, miközben mélyebb leckéket tanítanak a sokszínűségről, önszeretet és mások megbecsülése. Az általában 3–11 éves gyerekeknek szóló eseményeket drag queen -ek adják, akik gyerekkönyveket olvasnak és más tanulási tevékenységet folytatnak a nyilvános könyvtárakban.
Az egész arról szól, hogy mesét olvasnak a gyerekeknek a könyvtárakban.
Legalább nem vágódnak hanyatt a kislányok, mikor tiniként YouTube-on felfedezik, hogy egypár pasi szebben kisminkeli magát, mint ők, mint én pl is annó... Eskü rosszul éreztem már magamat, mikor rádöbbentem, hogy egypár ázsiai pasi (márt náluk nem olyan markánsak a férfi arcvonások, mint nálunk) szebb csajt sminkel magából, mint ami én vagyok...
Amúgy a drag queen-eknek pont semmi közük sincs a nemi identitáshoz. Azok a transzneműek...
Na, még egy cikk, ahol megpróbálják összemosni az LMBTQ-t a gyerekmolesztálókkal...
Megsúgom, ha simán tradiciónális, hetero felnőtt emberel, papok vagy egyebek olvasnák a mesét a gyerekeknek, akkor is lennenék ilyenek. A kettő nem függ össze.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!