Titeket zavarna az, ha a gyereked óvodás csoportjába jönne egy transz nő beszélni magáról, vagy nem? Miért?
Én ultralibis vagyok, és a Meseország mindenkiéből írom a szakdolgozatom, ha iskolás lesz a gyerek, fogom is neki olvasni.
De oviban nem érteném hogy ezt minek, mert az akkora gyerekeknek még fogalmuk sincs róla, mi az a nemi identitás. Egyszerűen nem nekik való a téma, ahogy mondjuk az eutanáziáról sem nyitok velük filozófiai vitát, iskolás korban meg már simán.
Amúgy nem kifejezetten zavarna, csak nem tartanám okos dolognak. Kb ugyanígy reagálnék, ha mondjuk egy keresztény térítő csoport vagy bármi hasonló menne az óvodába. Felőlem menjenek, de minek?
Viszont nincs is ilyenről szó, soha nem mentek a tarnszneműek óvodákba. Ez csak a Viktor fejében van.
Engem zavarna. Azért, mint amit leírtak a többiek már: nem tudná fejben rendesen összerakni, nem tudná ezt senki gyereknyelven fél - 1 órán keresztül magyarázni, nem tudják mi az a nemi identitás.
Az nekem viszont rendben lenne, ha bemenne egy olyan lány, aki fiúsan öltözik vagy egy olyan fiú, aki lányosan öltözködik és leülne játszani a gyerekekkel. Amelyik gyerek meg fejben már tart ott, kérdezhetne tőle. Ha egyik sem, akkor legalább játszottak egyet és láttak ilyent is "közelről".
De csak olyant küldenék be, aki ért is a gyerekekhez. Éppen ovodai pedagógusnak tanul vagy pszichológiát hallgat az egyetemen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!