Olyankor mit történik, ha pl. belázasodik az oviban de épp dolgozok?
42!
Ki beszélt az ovonorol?
43!
Szerintem nem.
Ostobasagot nem beszeljetek mar... vedelembe veszik 🤦🏻♀️
Mutoben dolgozom, onnan aztan nem rohangaszhatok csak ugy ki, telefon sincs nalam ( jol neznek ki telefonalni a beteg dobogo szive folott nyitott mellkasmutetnel ) , nem mindenki irodista. Ja, es egyedulallo vagyok, segitseg nelkul.
Megvarnak mig erte tudok menni.
47# Neked hány olyan barátod van aki csak úgy pattan neked a beteg gyerekedért az oviba
délután kettőkor hogy rátestálhasd?
Nem nekem szólt a kérdés, de például ha nálunk kéne menni a gyerekét kapásból 5 ember lenne, akit szalaszthatnék a gyerekért, ha én nem tudnék menni. Lehet, hogy mind nem érne rá, de valaki biztosan.
Ráadásul nálam sen lehet telefon munka közben. Épp ezert, év elején nem csak a saját mobilszámomat, de a munkahelyem számát is meg kellett adni. És ha azon hívnak, nincs olyan hogy a főnök ne adja át az üzenetet, hogy a gyerekkel baj van.
Az említett példányban a tanárnő is fura, hogy délutánig nem néz a telefonjára. Ott vannak a szünetek. Nálunk már a szülők is messengeren vagy facebook csoportban kommunikálnak. Fura hogy egy tanárt ne lehessen elérni, akár a házi feladat kapcsán is. De ok, ő nem használja a mobilját, viszont a titkárságon keresztül egész biztos, hogy elérhető.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!