Olyankor mit történik, ha pl. belázasodik az oviban de épp dolgozok?
"Na és ezt honnan kell tudnia az ovodavezetonek?
Az óvodavezetőnek sehonnan. Illetve, ha ismeri a családot, akkor tudhatta volna.
"Amúgy meg utána mégis meg tudta oldani. Érdekes, nem?" Erről beszéltem. Tudta volna, ha akarta volna. Kérdező nem tudja, ha akarja sem. Ez a különbség a két történet között.
Erről beszéltem. Tudta volna, csak nem akarta.
Andizsuzsi!
Javíts ki, ha tévedek, de egyetlen szóval nem említettem a hatteret. Ami nem mellékesen lényegtelen is. A gyerekről a szüleinek kell gondoskodnia ha beteg.
"A harmadik ilyen után az ovodavezeto felhívta a gyanhivatalt, ők pedig elinditottak a védelembe vételt."
Gratulálok az óvodának, hogy ilyen szemfülesek.
Bezzeg valahogy a bántalmazott, elhanyagolt gyerekek kiszűrésében ők sem ennyire aktívak.
Érdekes, hogy hány olyan eset van, amikor nekik nem tűnik fel semmi... Máskor meg ha a szülő dolgozik és sajnos nem tud azonnal ugrani, már egyből intézkednek?! Szánalmas.
25!
Írtam valahol olyat, hogy csak ezt jelentették? Amúgy a kérdéshez mi köze van?
25.
Ennyit írtál, nem vagyok gondolat olvasó, hogy még mi lehetett. Erről beszéltél.
Én meg leírtam, hogy szánalmas. Görgess tovább, ha valami nem tetszik.
28!
Nincs olyan, hogy valaki nem tud menni q gyerekért. Minden munkahelyen fel lehet állni és menni. Döntés kérdése az egész. A gyerek, vagy a munka. Mindenkinek nagy a szája, hogy a gyereke minden és mindenki felett. Ilyenkor még lehet nyugodtan mutatni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!