Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Óvodák » Olyankor mit történik, ha pl....

Olyankor mit történik, ha pl. belázasodik az oviban de épp dolgozok?

Figyelt kérdés
Olyan munkahelyem van amit.nem tudok otthagyni, mert egyedül vagyok az üzletben és a főnök sem tud leváltani, mert messze lakik. Ha hívnak, hogy belázasodott a gyermekem de 4 óra előtt nemtudok elmenni érte, olyankor mot tesznek? Semmi segítségem nincs a városban, senki nem tud elmenni érte csak én a munka befejeztével.

2022. máj. 2. 05:57
1 2 3 4 5 6
 21/58 anonim ***** válasza:
10%
Egyébiránt én is meg tudtam oldani anno egyedülálló anyaként. Csak akarni kell ám.
2022. máj. 2. 09:07
 22/58 anonim ***** válasza:
18%
Hat ha magas laza van ,illik elhozni egy oran belul. Nagymama,apuka? Ha hany,akkor meg ennyit se nagyon lehet varni. Mond meg a fonoknek,h akkor sajnos be kell zarni. Ez van 🤷
2022. máj. 2. 09:26
 23/58 Andizsuzsi ***** válasza:
85%

"Na és ezt honnan kell tudnia az ovodavezetonek?

Az óvodavezetőnek sehonnan. Illetve, ha ismeri a családot, akkor tudhatta volna.

"Amúgy meg utána mégis meg tudta oldani. Érdekes, nem?" Erről beszéltem. Tudta volna, ha akarta volna. Kérdező nem tudja, ha akarja sem. Ez a különbség a két történet között.

Erről beszéltem. Tudta volna, csak nem akarta.

2022. máj. 2. 09:46
 24/58 anonim ***** válasza:
6%

Andizsuzsi!

Javíts ki, ha tévedek, de egyetlen szóval nem említettem a hatteret. Ami nem mellékesen lényegtelen is. A gyerekről a szüleinek kell gondoskodnia ha beteg.

2022. máj. 2. 09:55
 25/58 anonim ***** válasza:
88%

"A harmadik ilyen után az ovodavezeto felhívta a gyanhivatalt, ők pedig elinditottak a védelembe vételt."

Gratulálok az óvodának, hogy ilyen szemfülesek.

Bezzeg valahogy a bántalmazott, elhanyagolt gyerekek kiszűrésében ők sem ennyire aktívak.

Érdekes, hogy hány olyan eset van, amikor nekik nem tűnik fel semmi... Máskor meg ha a szülő dolgozik és sajnos nem tud azonnal ugrani, már egyből intézkednek?! Szánalmas.

2022. máj. 2. 10:40
 26/58 anonim ***** válasza:
18%

25!

Írtam valahol olyat, hogy csak ezt jelentették? Amúgy a kérdéshez mi köze van?

2022. máj. 2. 10:42
 27/58 anonim ***** válasza:
24%

25.

Ennyit írtál, nem vagyok gondolat olvasó, hogy még mi lehetett. Erről beszéltél.

Én meg leírtam, hogy szánalmas. Görgess tovább, ha valami nem tetszik.

2022. máj. 2. 10:46
 28/58 anonim ***** válasza:
97%
Na, és ha ezután se tudott volna menni anyuka a beteg gyerekéhez napközben? Mit tett volna a családsegítő? Elküldi őket gyerekpszichológushoz? Attól se tud menni az anyuka. Netán elveszik tőle a gyereket? Azért, mert nem tud menni érte napközben? Sok hajmeresztő dolgot hallottam a gyermekvédelmi rendszerről, de idáig talán nem süllyednek. Ha meg éppenséggel roma családról van szó, akkor próbálnák csak meg elvenni a gyereket, másnap ezer és egy jogvédő verné a tamtamot - ezúttal jogosan is!
2022. máj. 2. 11:20
 29/58 anonim ***** válasza:
6%

28!

Nincs olyan, hogy valaki nem tud menni q gyerekért. Minden munkahelyen fel lehet állni és menni. Döntés kérdése az egész. A gyerek, vagy a munka. Mindenkinek nagy a szája, hogy a gyereke minden és mindenki felett. Ilyenkor még lehet nyugodtan mutatni.

2022. máj. 2. 11:41
 30/58 anonim ***** válasza:
85%
Másnap meg már nem kell bemenni, ha te csak úgy felállsz és nincs ember a helyedre.
2022. máj. 2. 12:22
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!