Aki nem dolgozik egész nyáron nem viszi majd oviba a gyereket?
20-as, reméljük mindenki a szerint dönt.
Épp a te kis ovistársadnál nekem ez máris kérdéses, hogy egy beteges kisgyereknek tényleg az a jó, ha nyáron is minden reggel kitesszük az ágyból és visszük a közösségbe?
Az én fiam mindig addig ment, amíg a saját csoportja és óvónője ott volt. Ügyeletbe, másik oviba, összevont csoportba nem vittem sosem. Nem is volt az a típus, aki ezt élvezte volna, meg nekünk is kell egy kis idő. A barátaival így is találkoztunk, nem elszigetelten töltötte a nyarat.
Most az iskolai szünet alatt egy hét táborban lesz, mert azt szerette volna (nem ott alvós), a többit együtt töltjük.
"Egyébként én utálom a bezzegkülföldözést, de most muszáj elmesélnem, hogy éltünk Nagy-Britanniában egy darabig, ahol az állami ovi minden iskolai szünet idejére bezárt. De teljesen, annyira, hogy ügyelet sem volt. Mindenki megoldotta."
Mondjuk Nagy-Britanniában meg is keres annyit egy átlag család, hogy az iskolai szünetekre tudjanak bébiszittert vagy au pairt alkalmazni. Magyarországon azért ez nem így meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!