Aki nem dolgozik egész nyáron nem viszi majd oviba a gyereket?
Egyébként az óvónők szabadságát is ki kell adni valamikor, amit praktikusan a nyári szünetben szoktak. Ha boldog-boldogtalan odaviszi a gyerekét nyáron, mert hát "úúúgy hiányzik neki a társaság" (magyarra fordítva: útban van otthon), akkor 50 gyerekre fog vigyázni egy óvónő, és még ti lesztek a legjobban felháborodva, ha valami baj történik az elégtelen felügyelet miatt.
Lehet lepontozni.
Azok voltak a legszebb nyarak mikor otthon tudtam vele lenni.
Rengeteg pihenés, játék, kirándulás, strand, állatkert, közös élmény.
Semmi rohanás, de sosem unatkoztunk.
Annyira sajnálom azokat a gyerekeket akiknek nyáron is időre kelni kell, és bent kell ülni az ügyeletben.
Te miért félsz attól hogy otthon legyél a gyerkőcöddel?
Lehet, hogy szeret járni, de a fent említett körülmények miatt (kevés óvónő, összevont csoportok, bezárt ovi stb.) nem fog. Az iskola sem fog a kedvéért kinyitni akkor sem, ha majd szeret járni.
Egyébként én utálom a bezzegkülföldözést, de most muszáj elmesélnem, hogy éltünk Nagy-Britanniában egy darabig, ahol az állami ovi minden iskolai szünet idejére bezárt. De teljesen, annyira, hogy ügyelet sem volt. Mindenki megoldotta.
Én nem szoktam vinni őket. Most nyáron ráadásul költözünk is.
Én bevallom őszintén, rohadtul nincs kedvem nyáron caplatni a gyerekekért (délisek) a dög melegben, nekik meg felkelni reggel. Problem solved.
Nem fog oviba menni a kisfiam a nyáron (gyeden vagyok). De egy ovistársa még júliusig járni fog, pedig ugyanúgy gyeden van az anyukája. Sokat betegeskedett az ovistárs, ezért szeretnék a szülők, hogy még legyen egy picit közösségben és az óvónők is azt mondták, hogy júniusban még a csoport nagy része bent szokott lenni.
Mindenki maga dönti el, hogy mi a jobb a gyerekének. (Remélhetőleg mindenki aszerint dönt.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!