Aki nem dolgozik egész nyáron nem viszi majd oviba a gyereket?
Igen, szokott lenni nyári ügyelet, de az úgy néz ki, hogy több csoport össze van vonva. Tehát nem a jól megszokott pajtásaival lesz, hanem sok idegen gyerekkel. A másik dolog, hogy minden ovi bezàr pár hétre, így mindig másik oviban van ügyelet. (Ilyenkor szokott lenni a nagy nyári takarítás, a jàtékok mosása, stb.)
Nyáron egyébként nincs foglalkozás sem, tehát csak gyermekmegőrzés van.
Ha jobban átgondolod, akkor rájössz, hogy nem biztos, hogy annyira jó buli ott lenni a gyereknek nyàron.
Egyébként meg azt szokták kérni az óvónők, hogy ha nem muszáj, akkor ne vigyed nyàron a gyereket. Ez amiatt van, mert ilyenkor adják ki az óvónőnek a szabadságot és egyszerűen nincs kapacitás ellátni a gyerekeket.
Az én gyerekeim alig várják a nyári szünetet 😂
Én nem dolgozok ,és sosem vittem nyáron őket. Imádják az ovit. Semmi gond nincs ezzel. De nyáron bizony jön a családdal a csavargás, séta, nyaralás ,ha szeretnék akkor tábor. ☺️ Én már nagyon várom ☺️ Lehet lustálkodni... Nem is sorolom. Biztos ti is mentek majd jobbra ,balra. Élvezzètek az együtt töltött pillanatokat. A gyerek biztosan fogja ,hogy veled lehet.
Ez lesz az első nyár, hogy megy és most se ügyeletbe, csak amíg a csoportja lesz.
Nagycsoportos és januárban álltam vissza dolgozni (testvérével voltam itthon).
Eddig sose vittem. Tökéletesen el voltunk itthon. Előbb kettesben, majd hármasban, nem unatkoztunk.
Hiányozni fog.
Idén júli 8-tól lesz ügyelet, onnantól kell megoldanunk szeptemberig. És ebből a 7,5 hétből csak kb. 2-t leszünk együtt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!