Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Óvodák » Minden óvónőnek van diplomája?

Minden óvónőnek van diplomája?

Figyelt kérdés
2022. márc. 30. 06:09
1 2 3 4
 31/33 anonim ***** válasza:
100%
Visszatérve az előző válaszomhoz még annyit fűznék hozzá, hogy a gyerekedet egyébként mennyire érzed biztonságban egy olyan helyen, ahol kevesebbet kapnak a rá "vigyázók" (a nevelést már nem is említem), mint kb. bárhol máshol? Mekiben, árufeltöltőként, akármi.
2022. márc. 30. 17:15
 32/33 anonim ***** válasza:

14-es ha véletlenül olvasod. Tényleg nagyon szörnyű ez a fizetés. Én is 2 diplomával amiből az egyik óvodapedagógus, kerestem 170ezret...

Pedagógus munkakörben dolgoztam de szociális intézményben. Most másik munkakörbe kerültem, amihez 8 általános és egy 2 éves szakma szükséges és 300ezret keresek. És nem szakadok meg annyira sem, mint egy óvónő... Sajnálom, hogy kicsusztal az állami felevekbol. Nekem pont elég volt.

2022. márc. 30. 23:32
 33/33 anonim ***** válasza:

"így van, ők nem maradtak óvónők. de azt hiszem egy kb 10 éves "átfutási" idő volt hogy megszerezzék a diplomát. ez alól felmentést kaptak akik x éven belül elérték a nyugdíjkorhatárt."

Így van, egyébként az ezredforduló táján volt kötelező a középfokúsok számára óvodapedagógus szakra, főiskolára járni -ha a végzettségét meg kívánta tartani-, akinek meg nem volt még ilyen végzettsége, kapásból főiskolán kezdhetett csak bele.

2022. ápr. 6. 21:52
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!