Diplomás ember nem tölthet be egy munkakört mert nincs „szakirányú „ diplomája, majd felvesznek egy érettségizettet? Ez mi?
Figyelt kérdés
Megpályáztam cégen belül egy munkakört. Azonnal élből elutasítottak mert bár diplomás vagyok de nincs „szakirányú „ diplomám... Meg egyébként is „összetett „ munkakör“ mondja a főnök.
Majd pár nap múlva felvettek valakit csak érettségivel. 19 éves. Munkatapasztalat nulla.
Én diplomával nem voltam jó, de valaki érettségivel már jó.
Érdekes...
2022. márc. 12. 08:29
1/6 anonim válasza:
És hányszor akarod még ezt a kérdést kiírni? Ha annyira zavar mondj fel és menj máshova dolgozni.
2/6 anonim válasza:
Tipikus kivitelezés és burkoltan elzavartak "túlképzett vagy, kotróggyá a francba" kijelentéssel
4/6 anonim válasza:
Nem végzettségen múlik csak nem bírják az arcod.
6/6 qkker1 válasza:
Mi más lenne? Amúgy már néhányszor kiírta ezt a kérdést.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!