Akinek két diplomája van, hány éve séves korára tervezi az (első) babát?
a nővéremnek kettő van, most 33 éves, és most állnak neki.
a barátnőm 35 éves, az első babáját 34 évesen szülte, ő is két diplomás. szerintem ez a reális..
a nővérem is kb. 2 éve dolgozik, mert ugye előtte tanult..ennyi munkatapasztalat meg szerintem kell is, ha az ember vissza akar majd menni gyed/gyes után dolgozni.
30 körülre terveztük még egyetem alatt a férjemmel. 26 évesen akartam először nagyon, de a két diplomám közül egyik sem jött be, 27 éves koromra lett meg az új szakmámban a munkatapasztalat, így most vállaltunk.
29hkm
Két diplomám van, 26 évesen végeztem a tanulással, 30 évesen szültem az elsőt, 32-vel a másodikat, 35-el a harmadikat.
Mindegyik gyerek után dolgoztam újra (mondjuk olyanok is a szakmáim, hogy lehet...).
Én szültem volna hamarabb is, de 28 évesen ismertem a meg a férjem, és hát ő is kellett hozzá... :D
Nekem a 2. még csak tervben van (első éves vagyok most),de SOHA nem akarok egy gyereket sem! Minek?
23/L
Utolsó köszönjük hogy ezt az abszolút ide nem illő infót megosztottad velünk...
Gyerek mellett csak az tud tanulni akinek van segítsége, bármikor ugrasztható a nagymama, különben még vizsgázni sem tudsz eljárni, ha a férjed dolgozik, a tanulásról nem is beszélve! Az az idő míg alszik a gyerek nem elég a tanulásra, egy 1 éves meg nem fogja megérteni hogy most anya azért nem foglalkozik vele mert tanulnia kell...
KÉt diplomával 30 körül tervezném kb a babát.
Én sem értem, hogy lehet gyerek mellett tanulni. Nekem csak egy 10 hónaposom van, de mellette csak a gyk-ra futja a megmaradt agyi kapacitásaimból :) pedig lusta disznó vagyok, házimunkát se nagyon csinálok, főzni meg végképp nem állok neki :)
Egy àtlag gyerek napi 2 órát alszik napközben, azalatt az ember épphogy végez a teendőkkel, amikor meg ébren van és papírt lát nálam, nem nyugszik, míg meg nem szerzi és meg nem eszi :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!