Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Akinek két diplomája van,...

Akinek két diplomája van, hány éve séves korára tervezi az (első) babát?

Figyelt kérdés
2015. dec. 8. 12:50
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
100%
Két gyerek mellett csinálom a másodikat. Szervezés kérdése. Segítségem nincs, így nincs szó "lepasszolásról" sem. 3 év alattiak, így egész nap együtt vagyunk. Éjszaka viszont többnyire csend van, akkor tudok tanulni :) 32 vagyok.
2015. dec. 8. 13:40
 12/21 anonim ***** válasza:
2 diplomám van, 34 évesen szültem az első babámat, most tervezzük a kistesót, jövőre leszek 36.
2015. dec. 8. 13:41
 13/21 anonim ***** válasza:
Nálam detto mint az utolsó előtti válaszolónál. 2 szak, mindkettő 5 éves képzés. Holland-német szakokat végeztem, 2 diplomám van. 24 évesen végeztem, aztán elmentem dolgozni 3 évet. 27 évesen szültem a lányomat, most 30 évesen várjuk a fiúnkat, múlt hétre voltam kiírva. Kb. 3 év múlva tervezzük a harmadik babát, egyben utolsót.
2015. dec. 8. 13:43
 14/21 anonim ***** válasza:
30 éves koromra kb., de az sem baj, ha 32-33 lesz.
2015. dec. 8. 13:53
 15/21 anonim ***** válasza:

37 éves vagyok, egy 5,5 éves kisfiú édesanyja.

A másoddiplomámat levelezőn végeztem ugyan, de szerintem nem ez a lényeg.

Eleve egy diploma után már 23+ éves vagy és még ha dolgozom néhány évet, szakmailag és anyagilag is igyekszel valamit tenni a boldogulásért, illetve megtalálod a férjed/élettársad, akkor gyorsan ott vagy a 30 közelében.

Nekem 30 éves koromra sikerült megtalálni a férjemet, 33 évesen szültem. Mindig is egy gyermeket szerettem volna.

Így alakult, pont jó úgy, ahogy történt.

Nem lesz testvére a kisfiamnak (elsősorban egészségügyi kockázat miatt - nem, nem főleg a korom miatt, hanem egyéb eü. probléma miatt, ami már 22 éves koromban is fennállt- viszont a korom is természetesen közrejátszik abban, hogy közel 40 éves fejjel már nem tervezek több gyermeket)

A párkapcsolat stabilitása szerintem fontosabb tényező, mint a diplomák száma :)

2015. dec. 8. 14:06
 16/21 anonim ***** válasza:

Nekem két Msc-m és egy Bsc-m van (a két msc-t lecsúsztatva csináltam egyszerre). Folyamatosan így tehát 6 év alatt végeztem el őket. Vagyis, nem volt más, mint annak, aki 5 év alatt.:)

29 leszek, mire megszületik a babánk (már volt egy elhalt embriónk tavaly), a PhD-mnak is vége már, de nem a diplomák tartottak vissza eddig, hanem az, hogy megtaláljam a megfelelő partnert.:)

26 hkm

2015. dec. 8. 14:10
 17/21 anonim ***** válasza:

Nekem még csak egy van, egy éve végeztem, de akkor már hétéves volt a fiam :) Most várom a második gyerkőcöt, februárban születik, ősszel kezdem az egyetemet, hogy meglegyen a második diplomám.

Én már jóval az első diplomám megszerzése előtt is dolgoztam, később éreztem úgy, hogy szeretnék továbbtanulni.

2015. dec. 8. 14:38
 18/21 anonim ***** válasza:
Ja, és 28 vagyok, ez kimaradt. 32 leszek, mire meglesz a második diplomám, ha időben tudok végezni.
2015. dec. 8. 14:39
 19/21 anonim ***** válasza:
100%
Nekem 3 diplomám van. Az első gyerek az első után született 1 évvel, a második pedig a második előtt 1 évvel. Szóval a másodikat-harmadikat gyerekek mellett csináltam.
2015. dec. 8. 15:03
 20/21 anonim ***** válasza:
Miért ne lehetne a kisfiam mellett fejeztem a főiskolát,és szereztem meg a diplomát,igaz még csak egy van,de nem sokára a meg van a 2.,mellette dolgozom. 26 vagyok.
2016. jan. 8. 14:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!