Óvodai nyílt napra gyerekkel vagy gyerek nélkül?
Főleg azokhoz szólna a kérdésem, akiknek már nagyobb a gyerek és voltak már óvodai nyílt napon. Most hirdették meg itt a kerületi ovikban a nyílt napokat. 3 lehetséges ovi van, amit szeretnénk megnézni.
Nálunk az ilyen döntéseket szeretjük együtt meghozni a férjemmel közösen, jogos hát, hogy ő is jönne a nyílt napokra. Nyilván akkor a 2,5 évest és a 6 hónapost is vinni kell, mert nincs aki vigyázzon rájuk.
Viszont más ismerős anyukáktól azt hallottam, hogy megérdeklődték és ezeket kifejezetten szülőknek rendezik és a legtöbbjüktől azt hallottam, egyedül megy csak el anyuka. Se férj, se gyerek.
Nálatok ez hogy volt? Tényleg annyira kirívó, hogy együtt mennénk?
Nálunk kifejezetten gyerekeknek készült..
Program is volt nekik..
Kaptak inni, kukot… meg kis ajándékot is.
Majd játszottak az udvaron
Hát nekem elég furi lenne, ha vonultok családostul. Ráadásul ha szülőknek szervezett program, akkor ott zavaró lehet 2 ekkora gyerek.
Szóval én biztos megbeszélném a párommal, hogy melyikünk megy, és ki marad addig a gyerekekkel. Mert azért óvodát választani nem akkora kihívás szerintem, hogy egyik szülő ne legyen elég a nyílt napra.
De ti tudjátok.
Én inkább az óvodát kérdezném. Biztos van telefon szám.
Nálunk is gyerekkel együtt szokás menni
Ovitol függ. De birom az ilyen menjen csak az egyik szülő minek kettő embereket.
De apuka azért vegye ki mindenből a részét míg ti kormozni jártok, de ovi választásnál is ott akar lenni az már mekkora hülyeség.
Ovodatol fugg, hivd fel oket.
Lehet nem dijazzak mindenhol hogy bevonultok csapatostul.
Azert az ovoda nem egy olyan hu de nagy dolog, hogy ketto felnott kelljen megnezni.
Nalunk en mentem a leendo ovodassal.
"De birom az ilyen menjen csak az egyik szülő minek kettő embereket.
De apuka azért vegye ki mindenből a részét míg ti kormozni jártok, de ovi választásnál is ott akar lenni az már mekkora hülyeség."
Mehet apuka is, anyuka meg maradhat otthon. Nincs kőbe vésve.
De otthon lenni a gyerekekkel, míg anyu a gyerek ügyét intézi miért is nem "kiveszi a részét" típusú elfoglaltság?
Egyébként nálunk csak a szülőt várták és egy szülőt, nem is mehetett kettő szülő. Hely nem lett volna, ha mindenki családostul betódul.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!