Mi van ha nem akarom, hogy a gyerekemnek sütit adjanak oviban?
Hihetetlen, de a férjem 38 éves és életében se cigizett. Én utoljára 18 évesen. A kávénak még a szagától is hányunk. Édességet se nagyon eszunk. Teá iszunk, sportolunk.
Szex egészséges, azzal mi bajod van?
Erről a kérdésről az jutott eszembe, hogy az egyik ismerősöm sem engedi édességet enni a kisgyerekét. Lagziba voltak, a gyerek elbújt az asztal alá és az asztalról meg a földről összeszedett tortamorzsákat ette, nehogy az anyja meglássa.
Hát, te is ezt fogod elérni.
Nézd meg Schobert Norbi gyerekeit! Ő is a saját maga hajdani kövérségét, nézd meg mit csinált a gyerekeivel:
Larának tesképzavara van, többször volt pszichiátrián, mert már addig koplalt, hogy majdnem belehalt.
Norbikát egy ország előtt alázta meg, amikor kvázi rákényszerítette a futópadra, hogy "ne legyen elhízott értelmiségi", és ez a kisfiú 11 évesen több kiló volt, mint az anyja.
A kis Zalán meg egy műsorba nem távirányítós autót, dínókat, meg lézerkardot kért 5-6 évesen, hanem hűtőt.
Éljetek egészségesen, nem arról van szó, de ne tiltsd neki, mert mások, akiknek volt tapasztalata ebben, látják, hogy ez a fajta viselkedés hova vezet.
A 87-es válaszoló vagyok, aki ma 10:02-kor írt.
Ez lemaradt:
Az én nagynéném mindent tiltott a gyerekének. Nem ihatott kólát, nem ehetett sütit, nassolni valót, tortát, pizzát, hamburgert, pez cukrot soha.
Nyolc éves volt, amikor rákapott a porcukorra meg a kristálycukorra. Nyáron, amikor ott aludt nálunk, nem egyszer és nem kétszer kapta rajta anyám az unokatesómat, hogy éjszaka, hajnalban kimegy a konyhába, és nyalogatja a kristálycukrot meg a porcukrot. Tudod mi lett a vége? Egy szép őszi délután, amikor a falevelek fele már lehullot, kihányt a wc-be egy férget(vagy gilisztát, már nem tudom). A széklete is tele volt vele, de amit kihányt, az nagyon nagy volt. 4 hónapig (!!!!) feküdt a kórházban. Ezt akarod?
Meg hát a smoothie. Mert abban nincs cukor, ugye? 🤣 kerdező, az gyakorlatilag egy cukoroldat, de ne zavarjon.
A gullón meg hasonló cuccok összetevőit se olvastad, gondolom, csak jajajaj, cukormentes. Adalékanyagok kit erdekelnek. Csökkentett cukortartalmú MONTE, merazjó, beszarok rajtad 🤣🤣 fogalmad aincs, mit csinálsz, gőzöd sincs, mi az egészséges vagy nem hizlaló. Kicsit képezd magad szerintem, ha már ez neked ilyen fontos, hogy kivonnád a gyerekedet a közös sütizésből.
Nem a kérdést. Azok alapján amit írtál, hogy mit adsz a gyereknek enni, látjuk, hogy adsz a gyerekednek cukrot bőven.
Akkor egy alkalom sütizés már nem mindegy? Otthon gyakorlatilag több cukrot kap. Mint írták, pl a smoothie tömény cukoroldat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!