Bolti jelmez, vagy házi jelmez jellemző az ovitokban farsangkor?
Szintén bolti.
Most megnéztem a tavalyi csoportképet, 19 gyerekből 2-nek volt házi készítésű jelmeze.
Amúgy én őszintén nem értem, miért ilyen "státuszszimbólum" meg presztízskérdés a házilag készített jelmez. Nem tök mindegy? A gyereknek tetsszen, az a lényeg...
Nálunk pl a fiam dédimamája aktív éveiben varrónő volt, és tavaly ő csinált rendőrjelmezt neki. Hiperszuper lett, mindenki dicsérte, de én ha fejreállnék sem tudnék negyedannyira profi jelmezt sem csinálni neki, akkor minek erőlködjek? Őszintén, se időm, se kedvem, se elég ügyességem ehhez.
Az, hogy leülünk színezni, építünk sínt és vonatozunk, társasozunk, feladatlapozunk, mikor épp mit szeretne - tök alap, mindennapos dolgok. De neki nem állnék egy jelmeznek. Nem érzem azt, hogy csak akkor vagyok fasza anyuka, ha házilag csinálok neki, vagy ettől különb lennék a bolti jelmezes gyerekek anyukáinál...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!