Az ilyen szülőkről mi a véleményetek?
Figyelt kérdés
Az oviban az egyik kisfiú covidos lett. Erről az óvónőtől személyes tájékoztatást kaptunk, illetve az óvodavezető kiírta a csoport fb csoportjába is. Kérték, hogy a gyerekeket, akik egyébként karanténban kell, hogy legyenek, ne vigyék oviba. Ez nem hivatalos, a népegészségügy levelétől lesz hivatalos, addig nem zárhatják ki a gyerekeket az oviból. Így több szülő is viszi a gyermekét továbbra is.
Szándékosan nem írom meg, hogy én vittem vagy sem.
2022. jan. 13. 12:13
31/33 A kérdező kommentje:
26. 10-e óta tart a karantén, de mi még nem kaptunk erről semmi hivatalosat. Nyilván hétfőig már biztosan nem is fogunk. A gyerekorvos bemondásra engem biztos nem vesz táppénzre. A csoport nagy része továbbra is jár, mondván majd ha bármi hivatalos levél jön, akkor otthon tartják. Ez ha hétfőn megjön, akkor kedd-szerda. Két nap a 10 napos karanténból.
2022. jan. 15. 12:57
32/33 anonim válasza:
Igen, pont igy volt nalunk is. Aki parazott es/vagy megtehette az otthon tartotta, a tobbiek a hivatalos ertesitesig mentek, igy kb. 2-3 napig voltak karantenban.
33/33 anonim válasza:
A mi ovink ebben az esetben karantént rendel el, de határozat a legutóbb sem volt, csak kamuznak. Nálunk rendszeresen covidosak az óvónők hol az egyik, hol a másik. Agybajt kapok már ettől. Október óta 4x voltunk ,, karanténba''. Ez több mint 40 nap kiesés. Nem is tudtam visszamenni dolgozni, mert hol a gyerekek beteg, hol karanténba vagyunk. A kicsinél nem volt karantén, csak nem mehetett bölcsibe. Na az még 2 hét ráadás volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!