Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Óvodák » Hogyan néz ki egy 3-4 éves...

Hogyan néz ki egy 3-4 éves el- és hazavitele az óvodából a szülők szempontjából?

Figyelt kérdés

Ilyenre gondolok, hogy Pl: Apa beviszi 8:00-ra, majd Anya, aki 6 órában dolgozik érte megy 3-ra?

Egyáltalán érdemes az egyik szülőnek 6 óráznia, ha van rá lehetőség, hogy ne késő délutánig legyen az óviban a gyermek?

Kinél hogy néz ki a napi rutin?

2022. jan. 5. 00:10
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk én viszem, én hozom, fél 8-ra megyünk, 4-kor megyek érte. Akinek mindkét szülője dolgozik, azok általában így szoktak az oviban lenni nálunk. Itt 6 órás állások nem igazán vannak, vagy dolgozik valaki full time, vagy nem dolgozik. Esetleg azok tudnak elmenni ebéd után, akiknek saját vállalkozásban dolgoznak a szülei,és így alakították a munkaidejuket, vagy ahol van nyugdíjas nagyszülő, és bevallalja az unokat délutánonként.
2022. jan. 6. 21:21
 22/23 anonim ***** válasza:
21: de akkor te az oviban is dolgozol? Mert a fel8 tol 4ig, az a klasszikus 8,5 ora.
2022. jan. 7. 13:37
 23/23 anonim ***** válasza:

Én annyira szerencsés helyzetben vagyok, hogy ugyanabban az épületben dolgozom, ahol az ovi van, így nekem tényleg nincs utazási időm az ovi és a munkahelyem között.

(21)

2022. jan. 7. 18:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!