Mi az óvónő felelőssége, kötelessége fejlesztés ügyben?
Felmérést végeztek az oviban, amiről (ovi) jobb, ha most nem fejtem ki a véleményemet, de természetesen kivétel nélkül az összes gyereknek van mozgásos vagy logopediai problémája. (Már ez is megér egy misét.)
Viszont azóta már vagy ötször telefonált, írt az óvónő, hogy elvittem-e a gyereket fejlesztésre.
Szeretném, de ismeroshoz, nem ahova ő javasolta. Ezt meg is mondtam neki anno.
De ma megint rám irt, hogy végül elvittem-e.
Tartozom beszámolási kötelezettséggel?
Igen.
Attól, hogy hisztizel, azt hiszed te jobban tudod, ez még nem lesz így. Vagy szeretnéd, hogy kiemeljék a családból, mert felelőtlen vagy? Ez meg az én véleményem. Ha már neked is annyira megvan.
3
Sajnos itthon az ilyesmit csak akkor teszik meg amikor a gyermek életveszélyben van, de az ilyen mérgező szülők esetén akiknek a saját kényelme fontosabb a gyereke fejlődésénél, jobb lenne minél előbb kiemelni a családból.
Jaj, utolsó, de fárasztó ez a típus. Akinek hisztizik, akinek nem tetszik valami. Értő olvasás ha menne, látnád, hogy azt írtam, vinni fogom.
A családból kiemelős megjegyzésed meg annyira alpári, hogy nem is minősítem, mert elsötétül a képernyő.
A többieknek köszi.
Elég elolvasni a kérdést. Te kommentelted már a zárójeles részeiddel az ovi szerinted nem hozzáértését. "Ez is megér egy misét".
Jobb lenne csendben maradtál volna.
Engem egyáltalán nem érdekel, hogy szerinted milyen anya vagyok. Nem az ovi hozzaertesere, hanem általában az óvodára írtam, itt viszont nem fejtem ki. Kár, hogy nem érted, amit olvasol.
A kérdésemre adott válaszok érdekelnek: meddig terjed az óvónő kompetenciája ebben a dologban? (Az első két évben sajna teljesen elmulasztottak ezzel foglalkozni.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!