Miért lett teher a gyerek az oviban?
Kislányom 1én kezdte az ovit, nagyon tetszik neki, szeret menni nem sirós.
Az óvonője még mindig hadakozik az ottalvás ellen, mert hogy nem dolgozok. De igy hogy dolgoznék?
Október közepén kezdek, de jó lenne ha addigra stabilan beszokna ott is aludna.
A 25 gyerekből 10 alszik ott, mert ugye ez a vidd haza ebéd után elv van és nem áll a sarkára senki. Én holnap viszem az ágynemüt aztán megprobaljuk, de egy hétig kellett szo szerint könyörögni az ovónőnek...
Miért akarják ezt? Ennyivel kevesebb a gondjuk már délután?
Lehet, hogy óvónőhiány van az ovitokban.
Nálunk ez nem okozott gondot soha. Nálunk 3 ovi van. Az egyikben volt ilyen, hogy haza kell vinni a gyereket de csak annak a szülőnek aki otthon van és nem megy vissza dolgozni. Ez az ágyak miatt volt mert nem volt elég ágy az oviban.
Én is októberben mentem vissza dolgozni és az első héten a beszoktatás miatt nem lehetett ott aludni de a második héttől már az oviban aludt.
Úgy szerette, hogy ha szabin is voltam nem akart eljönni ebéd után.
Majd megérti az óvónő is, hogy nem tudsz mit csinálni. Ezen ne idegeskedj. Az a dolga, hogy ott legyen a gyerekekkel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!