Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Óvodák » Miért lett teher a gyerek az...

Miért lett teher a gyerek az oviban?

Figyelt kérdés

Kislányom 1én kezdte az ovit, nagyon tetszik neki, szeret menni nem sirós.

Az óvonője még mindig hadakozik az ottalvás ellen, mert hogy nem dolgozok. De igy hogy dolgoznék?

Október közepén kezdek, de jó lenne ha addigra stabilan beszokna ott is aludna.

A 25 gyerekből 10 alszik ott, mert ugye ez a vidd haza ebéd után elv van és nem áll a sarkára senki. Én holnap viszem az ágynemüt aztán megprobaljuk, de egy hétig kellett szo szerint könyörögni az ovónőnek...

Miért akarják ezt? Ennyivel kevesebb a gondjuk már délután?

2021. szept. 28. 17:10
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
89%

:) mi ez az új módi, hogy 3 éves (vagy 3+ éves) gyereknek az anyja s*ggében van napi 20 órát a helye?

4# szerinted, mikor kellene munkába visszaállni egy anyának? Már csak próbálok rájönni a logikadra: "nem győz elég hamar megszabadulni a gyerekétől"

Mennyi az az ELEG HAMAR? Ti miből éltek? Sorra szulsz és akkor otthon jatszod a tyukanyot nyugdíjig? Vagy mi?

#1 te sztem alvasidoben próbálj meg szövegértésből kicsit felzárkózni, mert vannak nálad bajok.

3# tisztán látja? Miért nem jó? Netán egyedül otthon jobb lenne? (Az anyja dolgozik... Mint ahogy leírta kb négyszer...)

2021. szept. 28. 21:01
 12/21 anonim ***** válasza:
90%

Nálunk az a gond, amit írnak

A szakképzettek 3-ig vannak..

Plsuz kicsi a csoportunk

De kérdeztem, hogy ha 2 hét múlva munkáltatót hozok, akkor varázsolódik hely az ágynak?

( annak ellenère, hogy 1,5 a kicsi, így annyira semmi időm vele sem( egész nap úton vagyunk vagy őltöztetem, hogy inkább megyek dolgozni, ő pedig érezze jól magàt a bölcsiben( beírattam fel évesen màr, ha felszabadul hely, akkor az az övé)

2021. szept. 28. 21:09
 13/21 anonim ***** válasza:
93%
Ez tök érdekes nálunk valahogy ebből soha nem volt gond pedig itthoni anya vagyok csak még két kicsivel. (6hós,2éves) 3,5 az ovis , de szeret ott lenni esélyem sincs délben elhozni meg tök fölösleges. Inkább fél3-3ra megyünk érte a kicsikkel amikor fel kel és uzsizott ( olyan lassan eszik azt mindig meg kell várni:D) aztán bandázunk tovább. A kicsik is kipihentek mindenki rendben van. Ha délre kéne mennem az kínzás lenne minden gyermeknek.
2021. szept. 28. 22:42
 14/21 anonim ***** válasza:
66%
Mi köze van az ovónőnek ahhoz, hogy te mi csinálsz, dolgozo_e vagy otthon lógatod a lábad, beírattad az oviba, akár nyitásról zárásig ott lehetne a gyerek, neki az a munkája hogy foglalkozzon a gyerekkel. Ezért kapja a fizetêsét, én még azért hogy 8-17ig bent üljek a munkahelyemen, de ha esetleg nincs munkám, ahhoz sincs köze, az ő munkaideje attól nem változik.
2021. szept. 28. 23:10
 15/21 anonim ***** válasza:
25%
Nem konkrétan rád gondoltam kérdező, hanem azokra, akik otthon vannak, mégis már fél 8kor behajítják a gyereket és csak uzsonna után mennek érte,pedig otthon meresztik. A fajtájukról mindenkinek megvan a véleménye, akkor is ha nem mondják a szemébe. Simán ki vannak beszélve.
2021. szept. 29. 05:10
 16/21 anonim ***** válasza:
10%
14es tévedsz, napi 4 óra kötelező. A többit, akármennyire is fáj a lustanyáknak, nekik kéne a saját gyerekükkel tölteni ha már megcsinálták.
2021. szept. 29. 05:12
 17/21 anonim ***** válasza:
31%

10!

Kérlek fejtsd ki nekem, konkrétan mi a prolisag a tényekben?

1, Az óvoda 3 éves kortól napi 4 órában kötelező.

2, A gyereknek nem tesz jót, ha reggel 8tol délután 4ig folyamatosan szabályozva és korlátozva van. Ezek tények.

Az, is, hogy épeszű szülő, ha megteheti, akkor korán hazaviszi a gyereket. Nyilván, ha a szülő dolgozik, akkor nem teheti meg, hogy ebéd után haza vigye, de ettől még nem lesz jobb a gyereknek.

Az óvónőnek annál könnyebb a munkája, minél több gyerek van, ugyanis akkor jól elszórakoztatják egymást.

2021. szept. 29. 06:27
 18/21 anonim ***** válasza:
83%

"A fajtájukról mindenkinek megvan a véleménye, akkor is ha nem mondják a szemébe. Simán ki vannak beszélve."

Aztán biztos nagyon érdekli őket,hogy a magadfajták ki beszélik. 🤣🤣🤣

2021. szept. 29. 06:56
 19/21 anonim ***** válasza:
55%

"A gyereknek nem tesz jót, ha reggel 8tol délután 4ig folyamatosan szabályozva és korlátozva van. Ezek tények."

Ok.

"tény (főnév)

Fájl:Tény.jpg

Megalapozott állítás, a valóságot tükröző, igaznak tekintett, és általánosan elfogadott megegyezés, ahogy a dolgok megtörténtek, vagy ahogy a dolgokat megfigyelték – ellentétben egy feltételezéssel vagy véleménnyel."

Lennél szíves, akkor az állításodat MEGALAPOZNI, vagy netán megfigyelted? Szóval várom. :)

Számomra ez inkább vélemény kategória. Ami, mint tudjuk, olyan mint a segglyuk. Mindenkinek van, de senkit sem érdekel a másé.

2021. szept. 29. 07:38
 20/21 anonim ***** válasza:
88%
Kedves 16-os, az hogy 4 órában kötelező, nem azt jelenti, hogy annyira időre lehet csak bent lennie a gyereknek. Nyitástól zárásig bent lehet a gyerek és senkinek semmi köze hozzá. 14-es voltam.
2021. szept. 29. 09:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!