Miért lett teher a gyerek az oviban?
Kislányom 1én kezdte az ovit, nagyon tetszik neki, szeret menni nem sirós.
Az óvonője még mindig hadakozik az ottalvás ellen, mert hogy nem dolgozok. De igy hogy dolgoznék?
Október közepén kezdek, de jó lenne ha addigra stabilan beszokna ott is aludna.
A 25 gyerekből 10 alszik ott, mert ugye ez a vidd haza ebéd után elv van és nem áll a sarkára senki. Én holnap viszem az ágynemüt aztán megprobaljuk, de egy hétig kellett szo szerint könyörögni az ovónőnek...
Miért akarják ezt? Ennyivel kevesebb a gondjuk már délután?
Már van munkám. Nem kell keresni. Október közepén kezdek.
De amugy ha nem dolgoznék se lenne hozzá semmi köze. Azért kapja a fizetését, sőt azért választotta ezt a pályát mert szeret gyerekekkel lenni.
Amikor felveszik a gyereket az oviba 8-16ig veszik fel. Gondolom a munkaideje is addig tart neki.
A gyerekem ott akar aludni minden nap kérdezte már napok óta mikor alhat ott. Ha hazahozom is alszik, pont akkor nem is kell vele foglalkozni.nem ezen van a hangsúly hogy foglalkozni nem akarok vele.
Megszabadulni a gyerekemtől. Vicces.
Bölcsibe se járt mert megtehettem hogy itthon vagyok de mostmár mennem kell dolgozni.
Van két hete hogy megszokja az ottalvást utána már nem lesz választása sajna.
De jók ezek a kommentek! 🤣🤣🤣
Mit nem lehet azon érteni, hogy pár hét múlva bent kell aludni, mert anyuka megy dolgozni? Jó lenne, ha hozzá lehetne szoktatni, nem pedig élesben bedobni a mélyvízbe.
Amúgy meg csak egy alvásról van szó, ha hazaviszi is alszik, nem pedig mondókáznak mag rajzolnak.
Nálunk is ez van..
Nekem a rossz időpontban teher elmenni
Kb megfőzni nem tudok
A kicsinek hamarabb kell enni..
Majd elalszik..
Van, hogy elalszik a kocsiban
Aztán megy a hiszti.. nehezen alszik el..nem eszik rendesen..mert előtte korán van, utána túl fáradt
Ovis felpörög, nem tudom elaltatni otthon, pedig úgy jövünk el az oviból, hogy "anya, alszom otthon, olyan fáradt vagyo&"
Ebből az lesz, hogy vagy hisztizik h nem alszik..
Vagy csak nem alszik.. este 5-6 közt pedig birul az egész gyerek..visít.. nyafig, bántja a kicsit.
Nekem az élet könnyebb volt ovimentesen, amikor minden percben otthon volt a nagy is., tehát nem az van, hogy lepasszolnám..
Ha megyek dokgozni az ovi fog szívni..
Mert 4 után megyek érte, addigra
Elszokik az alvasról
(3 hét után már hétvégén is előfordult, hogy nem sikerült az alvás)
Kizárólag munkáltatóival aludhatna ott.
A kicsi pedig 1,5 éves csak
Nem lehet, hogy nálatok is óvónőhiány van?
A délelőtti időszakra beosztják a szakképzett óvónőket, a délutáni létszámot meg valahogy összehozzák dajkák és pedagógiai asszisztensek bevonásával. Ha kevesebb az ott alvó gyerek, összevonják a csoportokat, és nem kell annyi ember a gyerekőrzésre.
Ne vedd magadra az 1-3-4-es proli ostobaságát. Kb 2 hét múlva kezdesz persze,hogy szeretnéd látni, hogy alszik ott, hogy nyugodtan mehess (ismétlem a gyengébbek kedvéért) DOLGOZNI! Nem a seggét vakarászni mint te 1-3-4-es akinek láthatóan más dolga sincs mint ide hányni a butaságait.
Mellesleg én bölcsiben dolgoztam és semmi közöm nem volt, hogy a szülő hogy s mint dolgozik -e? Ha az int.vezető felvette akkor annyi dolgom volt,hogy a gyereket rendesen gondozzam,ellássam,foglalkozzak vele. Pont. Az óvónőben van a hiba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!