Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Óvodák » Máshol is nagyon meleg van az...

Máshol is nagyon meleg van az ovi csoportszobájában? Miben viszed/mi van a gyereken bent?

Figyelt kérdés

Reggelente most már gyakran 10 fok alatt van felénk a hőmérséklet és nem mindig autóval megyünk az oviba, ami amúgy nincs annyira közel hozzánk.

Nem adok bélelt nadrágot a gyerekre, de nem is a legvékonyabb melegítőben viszem.

Annyira meleg van bent, már fűtenek... totál megizzad, folyton cserélik rajta a ruhát.

Reggel ugye kell a vastagabb nadrág, de napközben túl sok, vittem másik-vékonyabb nadrágot, de ma reggel az óvónő jelezte, hogy jó lenne, ha nem ezzel kellene foglalkozni minden áldott reggel, hogy rögtön átöltözzön, mert nekik erre nincs idejük (ajtóban át kell adni a gyereket), vigyem vékony nadrágban, mint a többiek.. de egyszerűen nem érti meg, hogy nem megoldott, nem fogom megfagyasztani a gyerekem.

Télen is állandó probléma, 27-8 fok van bent, rövid ujjúban vannak, de a folyosón már jelentősen hűvösebb van, persze így tök könnyen megfáznak (szerintük nem). Többen jeleztük már (mi anyukák), de nem foglalkoznak ezzel.

Komolyan nem tudom mit csináljak, nem öltöztethetem át az utcán a fiamat csak azért, hogy az óvónőnek eleget tegyek és mire beér már a vékonyabb ruhában legyen.

2021. szept. 27. 19:59
 1/10 anonim ***** válasza:
38%
Harisnya vagy leggings és meg van oldva a probléma
2021. szept. 27. 20:07
 2/10 anonim ***** válasza:
82%
Vékony leggins rá + egy nadrág akkor csak le kell kapni 1 et. 28 fok én meghalnék, hülyék ezek 21 fok max ami kéne
2021. szept. 27. 20:20
 3/10 anonim ***** válasza:
100%

Lánynál könnyű: leggingsre adok melegítőt, önállóan leveszi.

Fiúnàl bajban lennék: mi fér alá a melegítőnek? Harisnya sok.

2021. szept. 27. 20:26
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
3 van h&m ben nagyon vékony anyagú nadrágok, legginsek fiúknak is
2021. szept. 27. 20:30
 5/10 anonim ***** válasza:
69%

Mi autóval megyünk..

Átöltöztetem ott..

Most épp 18 fok van reggel is

De 5-6 fokban nem viszem vékonyban..

Nekem is fura volt, hosszú pólókkal készültem

Otthon is azt viselnek..

Erre sima póló kell folyamatosan.

24-25 fok van benn

Mi 21,5 -et tartunk itthon

2021. szept. 27. 21:09
 6/10 anonim ***** válasza:

Most nézem, hogy ajtóban àtadás van

Az szívàs

2021. szept. 27. 21:10
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon vèkony fius leggings et adnek egy melegito ala es az ajtoban gyorsan kibujna belole,mas opciot nem latok..
2021. szept. 27. 21:33
 8/10 A kérdező kommentje:

Sziasztok!

Köszönöm szépen a válaszokat, megpróbálom ezt a leggings dolgot, volt neki pár régebben (harisnya helyett), de nem igazán szerette, majd elviszem vásárolni és engedem, hogy ő válasszon, hátha…

Amúgy, teljesen önállóan fiam, tehát egyedül öltözik vetkőzik, Szerintem az egy nadrág csere bőven belefér reggel, amikor a többi réteget felülről is leveszi, ha úgy van.

Nálunk is max. 22-22,5 fok van, amikor fűtünk, ehhez vagyunk szokva, szerintem nem is egészséges ez a brutál meleg.

2021. szept. 28. 05:52
 9/10 anonim ***** válasza:
Nem tudom, szerintem pedig sok szülő túlgondolja ezt az öltöztetés dolgot. Persze vannak gyerekek, akik elég fázósok, de a legtöbbjük nem az, nem fognak megfagyni. Az én kisfiam még rövidnadrágban és pulcsiban jár, nem szokott fázni, reggel pedig hiába van hűvös, napközben nincs hideg.
2021. szept. 28. 16:52
 10/10 A kérdező kommentje:

Múlthéten egyik reggel 4 fok volt. Azért az már nagyon nem rövidnadrágos idő.

Tegnap 14 és nagyon kellemes volt pl.

2021. szept. 28. 17:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!