Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Óvodák » Mit tegyek, ha nem tudok...

Mit tegyek, ha nem tudok otthonmaradni vele?

Figyelt kérdés

Kisfiam megfázott, én pedig holnap kezdek az új munkahelyemen.

Nincs segítségem, és egyedül nevelem.

Nem fogok tudni táppénzre menni vele az első héten.

Fogalmam sincs mit csinálok, ha holnap délután azt mondják, hogy kedden már ne vigyem.

Valami tipp? Vagy hogy gyorsabban gyógyuljon? (Sose volt még megfázva)

2021. jún. 13. 10:26
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
37%

Kérdező!

Lehet.

2021. jún. 13. 16:44
 22/31 anonim ***** válasza:
33%

Én meg azt nem értem, hogy akinek gyereke van, miért nem tud időben tájékozódni?

Vannak helyek, ahol pl: a bölcsibe a gyerek születésekor fel kell íratkozni.

2021. jún. 13. 16:50
 23/31 anonim ***** válasza:
15%
19, éppenséggel nem egy ember irogat erről.
2021. jún. 13. 16:51
 24/31 anonim ***** válasza:
71%
#22 Bocsi de most pont időben tájékozódom. Elnézést h nem szülés előtt néztem utána ezeknek.
2021. jún. 13. 17:00
 25/31 anonim ***** válasza:
77%
Azt se tudtuk még szüléskor h hol fogunk házat venni 😁
2021. jún. 13. 17:02
 26/31 anonim ***** válasza:
40%
Nyilván mindenhol máshogy van. Fiam tavaly augusztus végén volt kettő, idén februárban, tehát épp, hogy kettő és fél éves lett muszáj voltam visszamenni dolgozni, ráadásul nagyon hirtelen, tehát addig szó se volt másról, mint arról, hogy otthon vagyunk. Ehhez képest március elsejével felvették az óvodába. A bölcsőde lepattintott, teljesen elzárkóztak, mivel szeptembertől úgyis ovis lenne, ilyen rövid időre minek meg beszél és szobatiszta, szóval szerintük semmi keresnivalója náluk, oviba vigyem. Volt hely, szó nélkül bevették rögtön.
2021. jún. 13. 18:37
 27/31 A kérdező kommentje:

Bocsánat, most van időm reagálni.

Nem is értem néhány ember gondolkodásmódját

Mivel szobatiszta volt már, így bevették az oviba márciusban. (Akkor váltunk szét az apjával, kezdtem dolgozni) Nemtudom mi ebben olyan hihetelen. Elég nagy gond ez az egész nekem, de látom a fotelhuszár anyuciknak könnyű.

Persze van apja, aki nem törődik azzal, hogy én milyen helyzetben vagyok, lényeg hogy ő nem veszi ki a részét. Nagyszülők külföldön, barátok dolgoznak, dédik nincsenek, babyszitterre meg nem futja. Egyéb kérdés? Nem mindenkinek van ám segítsége. Nekem semmi sincs. De itt csak belerúgni tud mindenki a másikba, meg okoskodni

2021. jún. 14. 00:12
 28/31 Derjaderja ***** válasza:
22%
És mi lett?
2021. jún. 14. 00:48
 29/31 anonim ***** válasza:
49%

"Nagyszülők külföldön, barátok dolgoznak, dédik nincsenek, babyszitterre meg nem futja. Egyéb kérdés? Nem mindenkinek van ám segítsége. Nekem semmi sincs. De itt csak belerúgni tud mindenki a másikba, meg okoskodni"

Ne is haragudj, kérdező, de ritka agresszív vagy. Nem mentegetünk arról, hogy így alakult az életed. A világon senki sem rúgott beléd, mindenki elírta ő hogy oldja meg. Konkrétan mit vártál? Hogy valaki felajánlja, majd ő vigyáz a gyerekedre? Vagy utalunk pénzt bébiszitterre?

Fotelhuszár anyucik.... Nos, anno én egyedülálló anya voltam, apuka még a terhesség élében lelepett. Még meg sem született a gyerek, amikor bébiszittert kerestem, hogy legyen majd valaki, aki segít.

Nagyon unszimpatikus lettél ezzel az utolsó kommenteddel.

2021. jún. 14. 06:12
 30/31 anonim válasza:
0%
Kérdező merre laksz?
2021. jún. 14. 22:26
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!