Beszédhiba miatt nem lehetek óvónő?
Figyelt kérdés
Hogyan fogadjam el, hogy beszédhiba miatt nem lehetek óvónő? Raccsolok és valószínűleg így nem fognak átengedni az alkalmassági vizsgán.
Minden álmom az, hogy óvónő legyek, logopédushoz is jártam az utóbbi időben, de ennyi idő alatt csak részben javult.
Milyen más ehhez kapcsolódó hivatás van, ahol a beszédhibám nem hátrány?
2021. ápr. 29. 14:36
31/34 anonim válasza:
30
A frusztrációdat ne itt éld ki, nagyon látszik hogy nem tetszik neked a kérdező sikere.
Ezt tiszteletben tartjuk, de felesleges tovább kommentelgetned.
Legyen szép napod!
32/34 anonim válasza:
Nem vagyok frusztrált. Szerencsére, bizonyos keretek között, szabadon megvalaszthatom a gyerekeim pedagógusait.
33/34 anonim válasza:
32
Ez jó dolog, élj vele!
Szép estét!
34/34 anonim válasza:
Pedagógiai asszisztensnél nem kizáró ok, ha beszédhibás. A fiam csoportjában 7:30-tól 13:30-ig van óvónő, a ped.asszisztens 9-re érkezik és 17:00-ig van a gyerekekkel, tehát alvásidőtől 5-ig egyedül van a gyerekekkel. Nagyon durván pösze, de iszonyúan aranyos nő, nagyon szeretik őt a gyerekek. Tudom, régi a kérdés, de ha valaki idetéved, akkor tudja, hogy van kiskapu.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!