Beszédhiba miatt nem lehetek óvónő?
Hogyan fogadjam el, hogy beszédhiba miatt nem lehetek óvónő? Raccsolok és valószínűleg így nem fognak átengedni az alkalmassági vizsgán.
Minden álmom az, hogy óvónő legyek, logopédushoz is jártam az utóbbi időben, de ennyi idő alatt csak részben javult.
Milyen más ehhez kapcsolódó hivatás van, ahol a beszédhibám nem hátrány?
20
Gratulálok!
Remélem a negatív kommentelők is olvassák ezt ;)
Gratulálok!
Te tudod,elég gyér a fizu.
Gratulálok! Sok sikert a továbbiakban!
24. Az igyekezetet is értékelni kell. Ha sokat fejlődött a Kérdező, lehet, hogy kitartó munkával előbb-utóbb meg is szűnik a beszédhibája.
24
Oké, köszönjük hogy ezt elmondtad.
23. válaszoló!
Először is köszönöm. Tudom, hogy a fizetés nem túl kimagasló. Sajnos sem erkölcsileg sem anyagilag nincs rendesen megbecsülve ez a hivatás. De nekem fontosabb volt, hogy azt válasszam és azt tanuljam, amit szívből szeretek, nem pedig azt amivel sokat tudnék keresni, de nem élvezném annyira főleg nem 40 évig.
24. válaszoló!
Elfogadom, hogy így gondolod, de azt kicsit sajnálom, hogy továbbra sem örülsz más sikerének, ezt nem tartom jó tulajdonságnak. Remélem azért neked el fogják ismerni mások is a fejlődésed, sikereidet az életben! Januárban egyértelműen megmondták az előalkalmasságin, hogy így nem vesznek fel. Most megfeleltem. Azért annyira csak nem lehetek rossz:)
Nem szeretnék előítéletes lenni, de szerintem te az anyuka válaszoló vagy. Ha óvónő lennél, tudnád, hogy tényleg mennyire fontos, hogy ezt valaki szívvel - lélekkel csinálja. Nekem eddig is sok mindenről le kellett mondanom és sokat kellett tennem, hogy ezt tanulhassam. Választhattam volna helyette elég sok minden mást.
Igazából csak szeretnélek megnyugtatni... Három év alatt biztos elmúlik, ha három hónap alatt jelentős fejlődés ment végbe, szóval ne aggódj amiatt, hogy raccsoló óvónőként szabadulok be a gyerekek közé hogy megrontsam a beszédkészségüket
25. és 26. válaszoló! Nagyon szépen köszönöm nektek!
Kérdező, leírtam. Ha egy magas skálán kellett megfelelned és ott megfeleltél, akkor örülök. Ha továbbra is beszedhibaval leszel óvónő, mert jobb jelentkező nem akadt, akkor nem örülök. Ezt nem tudom távolról megítélni.
És ez sajnos számomra nem az a terület, ahol örülök mások sikerének meg az egyéni fejlődésnek, nem vagyok az anyád. Azoknak vagyok az anyja, akiknek a fejlődését tudod negatív irányba befolyásolni, abban az esetben, ha nem ugrod meg a magas szintet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!