Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Óvodák » Ovi után dolgozni?

Ovi után dolgozni?

Figyelt kérdés
Sziasztok, ősztől kezdi a gyerek az ovit. Akinek semmilyen segítsége nincs, milyen munkát, vagy hogy oldjatok meg a munkát? Férjem 12 orazik, és nem szeretne ha én dolgoznék, de én nem szeretnék csak a házzal, kértél foglalkozni. De ha ő nem tudja se vinni se hozni, ha beteg a gyerek nincs kire hagyni akkor így hogy oldotatok meg? Vendeglastban dolgoztam gyerek előtt, de az most esélytelen lesz. Mennyire tolerálják ha beteg a gyerek és többet hiányzok? Attól tartok, hogy kirugnak, ha mindig csak én mennék tappenzre a gyerekkel.
2021. ápr. 14. 18:54
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
72%
9es itt elsosorban nem a penzrol van szo.
2021. ápr. 14. 21:14
 12/25 anonim ***** válasza:
75%
Én is így voltam. Miután megkezdte az ovit még másfél évig itthon voltam, mert 2 hetente beteg volt. Még úgy se tudtuk volna megoldani, hogy felváltva legyünk táppénzen. Nagyszülők dolgoznak még meg nem is itt laknak így nem tudnak segíteni. Most, hogy középsős már csak ritkán beteg és én is most találtam normális munkát, hogy tudjam vinni hozni a gyereket oviba. Nagyon nem egyszerű ez tudom.
2021. ápr. 14. 22:21
 13/25 anonim ***** válasza:
87%
Előző vagyok. Nekem is jól keres a férjem de én már megzavarodtam itthon. Kell a nőnek is a munka, a társaság.
2021. ápr. 14. 22:23
 14/25 anonim ***** válasza:
79%
Mondjuk nálam az is szempont lenne, hogy apukának ne kelljen napi 12 órát dolgoznia. Mikor foglalkozik a gyerekével?
2021. ápr. 14. 23:18
 15/25 anonim ***** válasza:
83%
#14, a 12 órás műszak mellé szabadnapok is járnak, tehát nem minden munkanap 12 óra normális esetben. Persze van, aki úgy tolja, az gyerekkel nem igazán jó (de párkapcsolatban sem). Normális esetben nem több a munkaidő, csak át van csoportosítva.
2021. ápr. 15. 11:08
 16/25 A kérdező kommentje:
Ő ennyit megy és melózik, vállalkozó szereti csinálni. Hétvégén velünk de a hétköznapok ilyenek... Igen akinek semmi segítsége nincs az megerti miről beszélek, és igen nem a pénz miatt akarok, hanem mert szeretnék dolgozni. Nekem van egy kis lakásom ami ki van adva, de legalább 6 órában jó lenne dolgozni.Most azt beszéltük, hogy akkor ha ennyire akarok menni, akkor visszavesz a férjem is, és akkor marad ő is vele, persze ez nem éri meg nekünk, de én így érezném jól magam.
2021. ápr. 15. 12:02
 17/25 anonim ***** válasza:
100%

#16, szerintem ez jó megoldás. Ha a pénz ígyis, úgyis kényelmesen elég, akkor valamilyen értelemben a pluszmunka már hobbi, és jó, ha a férjed a családot fontosabbnak érzi ennél. A több pénztől nem lesztek boldogabbak. Ezt a számot gondolom ismered: https://www.youtube.com/watch?v=EMjrPCDVmKM

Nekem ez nagyon összecseng a gyerekkori emlékeimmel. A ti gyereketek talán már nem így fog fölnőni.

2021. ápr. 15. 12:07
 18/25 A kérdező kommentje:
Én már nagyon sok bantast kaptam azért is, hogy nem volt bölcsis. Hiába volt bevételem, a gyed meg a kiadott lakás. Megjegyzéseket kaphat ismerősöktol, hiyg ok nem voltak eltartottak és stb....Hiaba, hogy neki a nagyszülők vigyáztak a gyerekekre amíg nyugiba dolgozott... Mégis nagyon sokszor megkaptam, hogy nem unatkozol???? Akinek van gyereke és nem hagyja senkire az el tudja képzelni mennyire lehet unatkozni, ha mindig viszed magaddal mindenhova...
2021. ápr. 15. 12:07
 19/25 A kérdező kommentje:
Remélem kialakul valami.Koszonkm mindenkinek a válaszát.
2021. ápr. 15. 12:10
 20/25 A kérdező kommentje:
Most ha beteg 1 hetet mindennap hagyjam bébiszittere? Ez itt a kérdés, az, hogy ki mennyit dolgozik, hát ilyen az élet. Én örülök, hogy van akinek a férje 4 re hazaer az irodából, de nem mindenkinek ilyen az élete. Ahol kamionos a férj és hetekig távol van, annak is ezt tanacsolnad?
2021. ápr. 15. 12:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!