Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Óvodák » Ovi után dolgozni?

Ovi után dolgozni?

Figyelt kérdés
Sziasztok, ősztől kezdi a gyerek az ovit. Akinek semmilyen segítsége nincs, milyen munkát, vagy hogy oldjatok meg a munkát? Férjem 12 orazik, és nem szeretne ha én dolgoznék, de én nem szeretnék csak a házzal, kértél foglalkozni. De ha ő nem tudja se vinni se hozni, ha beteg a gyerek nincs kire hagyni akkor így hogy oldotatok meg? Vendeglastban dolgoztam gyerek előtt, de az most esélytelen lesz. Mennyire tolerálják ha beteg a gyerek és többet hiányzok? Attól tartok, hogy kirugnak, ha mindig csak én mennék tappenzre a gyerekkel.
2021. ápr. 14. 18:54
1 2 3
 1/25 A kérdező kommentje:
*kertel, oldottatok
2021. ápr. 14. 18:55
 2/25 anonim ***** válasza:
87%
És miért nem megy a férjed is táppénzre a gyerekkel? Én mindig a bébiszittert javaslom arra a pár órára, mikor egyikőtök sem tud időben menni érte. Persze mindig le vagyok pontozva, most is ez lesz.
2021. ápr. 14. 19:06
 3/25 A kérdező kommentje:
Mert 3 annyit keres,mint én.
2021. ápr. 14. 19:15
 4/25 anonim ***** válasza:
92%

Oké, tehát te keresel 150 ezret, ő keres 450 ezret.

a, Kéthavonta ő megy el táppénzre, mikor beteg a gyerek, kiesik pár 10 ezer Ft.

b, Te nem mész el dolgozni, mert úgyis mindig beteg lesz a gyerek. Kiesik pár 100 ezer Ft.

c. Elmész dolgozni, de kirúgnak, mert mindig te vagy táppénzen. Kiesik pár 100 ezer Ft.

2021. ápr. 14. 19:23
 5/25 A kérdező kommentje:
Nem én kerestem 300 körül ,O havi 1 is akár.Szerinte nincs is szükség arra ,hogy dolgozzák elég a ház,meg a gyerek .De én nem akarom azt hallgatni másoktól ,hogy kitartott és társai.Ugye a nők hiába csinálnak meg mindent Is otthon, plusz a gyerek úgyis csak kitartott lesz,ha éppen egész nap robotol is.
2021. ápr. 14. 19:26
 6/25 A kérdező kommentje:
1 milliót.
2021. ápr. 14. 19:27
 7/25 anonim ***** válasza:
94%
És a bébiszitter miért nem megoldás azokra az órákra, mikor esetleg később végzel? Az 1 millióból telik rá.
2021. ápr. 14. 19:33
 8/25 anonim ***** válasza:
91%

És mi lenne, ha nem adnál mások idióta véleményére?

Ha viszont a saját kedvedért mennél vissza, mert nem érzed háztartásbeliként jól magad, a saját belső okaid miatt, akkor valahogy meg kell szervezni. Például, ahogy a második írja, babysitter lehet a legegyszerűbb megoldás, mind az ovi miatt, mind akkor, ha beteg a gyerek. Ez persze azzal jár, hogy te kevesebb időt töltesz a gyerekeddel, nem vagy ott mikor beteg stb., meg kell gondolnod, hogy megéri-e neked. De félállásban vagy részmunkaidőben is visszamehetsz valahova, vagy kitalálhatsz olyan vállalkozást, amit otthonról is tudsz csinálni, a neked megfelelő időbeosztás szerint.

Arra viszont föl kéne készülni, hogy mi lesz, ha a férjeddel történik valami. Mert megbetegedhet, akár meg is halhat. Ha te nem dolgozol és egyedül nem tudod majd fölnevelni, eltartani a gyerekeket, akkor fontos, hogy tegyetek annyit félre, vagy kössetek a férjedre kockázati életbiztosítást a lehető legmagasabb összegre, hogy ilyen súlyos helyzetben is a gyerekeknek ne legyen gondja. Sajnos ha most nem dolgozol, az mindenképp törés a karrieredben, tehát később is kevesebbet fogsz keresni, ha szükséges lesz visszamenned.

2021. ápr. 14. 19:38
 9/25 anonim ***** válasza:
92%
ha havi 1 milla bejön, akkor abból igazán félre lehetne tenni bébiszitterre. ha csak hozni-vinni kell, az napi kb 2 óra, nem fogtok belerokkanni.
2021. ápr. 14. 20:10
 10/25 anonim ***** válasza:
33%

2es, igen, allandoan ezzel jossz igaz.

Azert vagy lepontozva, mert nem sokan biznak meg egy ilyen mertekben egy "idegenben". Tudom, h az elejen az mindenki, de teljesen mas ha haza kell hozni, akar bkvzni vagy forgalmas uton atkelni, esetleg sajat autojaban. Sokan nem szivesen adnak tovabba kulcsot sem, az meg, h magahoz viszi szinten nem vonzo.

Nekunk volt bebiszitter, olyan aki nalunk vigyazott ra, minden rendben is volt. De az, h hozza vigye suliba, oviba, kulcsot kapjon az azert mas bizalmi kategoriaba esik.

2021. ápr. 14. 21:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!