Ha délig jár a gyereked oviba. Most így összezavarom?
Hát ha hisztizik az ovi ellen akkor nem hinném hogy olyan jót tenne neki a gyerektársaság.
Én nem vinném, ez az utolsó nyara igazi gyerekként, így megadnám ezt neki ha tehetném.
Nálam a 6 én a 3 éves csak délig van. A legkisebb 4 hónapos.
A nagy már 4 éves kora óta nem alszik így nem láttam értelmét, hogy ott maradjon alvás időre. A középső meg itthon is tud aludni.
Kettős érzésem van. Egyrészt nekünk fejlesztés kellene a nagynak. Ő most iskolát halaszt.
Másrészt hiányzik nekik a társaság.
Nekem csak az az egyedüli visszatartó, hogy ovi időben nonstop beteg a nagy. Szó szorosan folyamat.
Én is azt gondolom, amit már valaki leírt, hogy ha kisebb lenne, akkor azt mondanám, hogy nem akkora baj ha nem megy. De így, hogy iskolás lesz én mindenképp vinném! Sokkal rosszabb lesz szeptemberben fél év kihagyás után újra visszarázódni.
Az iskolába úgyis viszed majd ha hisztizik ha nem! Szokja csak egy kicsit, hogy van kötelezettsége.
Most lesz iskolás, és még hisztizik az ovi miatt? Miért? A tőled való elszakadás még mindig megviseli? Vagy bántják az oviban?
Szerintem ezzel már rég foglalkozni kellett volna.
Jogosan kérdezte egy másik válaszoló, hogy ha az iskolába menés ellen is hisztizik, akkor mit csinálsz.
A tavalyi kihagyás után a fiam szivesen ment oviba.
Most 2 hét itthonlét után ment ügyeletbe és mondta, hogy jó vilt az ovi jól érezte magát.
Egy kérvény csak ha mégsem akarod vinni, a covid miatt most engedékenyek. Szerintem vidd, jót tesz nekik. Egy 6 éves már igényli a közösséget is
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!