Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Óvodák » Óvodai ballgáson magassarkúban...

Óvodai ballgáson magassarkúban? Ti láttatok már ilyet?

Figyelt kérdés
2021. ápr. 7. 13:01
1 2 3 4 5
 41/47 anonim ***** válasza:
41%
Én még óvodai ballagást se láttam.
2021. ápr. 12. 08:35
 42/47 anonim ***** válasza:
100%
41-es, óvodai ballagás ugyanolyan, mint az iskolai, csak ovis szinten. Én 40 éve voltam ovis, de emlékszem, ajándékot is kaptunk, kis szatyorban az első füzeteket és ceruzákat. A kérdésre válaszolva: nem, nem tehet ilyen megjegyzést az igazgató.
2021. ápr. 13. 22:47
 43/47 anonim ***** válasza:
61%
42-es, a 41-es válaszoló szerint teljesen felesleges az óvodai ballagás meg az általános iskolai is, szerinte a középiskolai ballagáson kívűl mindegyik "röhejes", szóval kár bármi szót pazarolni annak a válaszolónak...
2021. ápr. 13. 23:23
 44/47 anonim ***** válasza:
100%
Én közel 20 éve ballagtam az oviból és nem volt felesleges 😃 még mai napig emlékszem rá. Műsort adtunk elő a szülőnek ( nem úgy kell elképzelni,mint egy iskolai ballagást,hogy végig sétáltunk az ovin) verset mondtunk,táncot tanultunk,köszönetet mondtunk (gyereknyelven) stb. Szerintem ez inkább aranyos,mint röhejes
2021. ápr. 14. 09:03
 45/47 anonim ***** válasza:
89%
Ilyen alapon minden felesleges, a gyerek az nem ember, jó neki a semmi is, nehogy már az ő kis visszamaradott dolgaival kelljen a fontos felnőttnek foglalkozni, és segíteni megtanítani lezárni korszakokat (mondjuk 6 évesen az élete felét, ameddig óvis volt), megtanítani köszönet kifejezni, búcsúzni, ünnepelni.
2021. ápr. 14. 09:33
 46/47 anonim ***** válasza:
87%
Itt a faluban nálunk még az utolsó cigány is örül a gyereke ovis ballagásának,felöltözteti,ajándékot ad neki,ünnepli egy életszakasz lezárását.
2021. ápr. 14. 19:26
 47/47 anonim ***** válasza:
87%
Igen, én is így vagyok vele, hogy mindent le kell zárni, minden korszakot, nem csak a gimis korszakot. Én is emlékszem az ovis ballagásomra, az ünnepségre meg a műsorra amit elődatunk, szerintem nagyon aranyos volt, meg megháláltuk az óvónők munkáját, és szépen elbúcsúztunk az ovis évektől. :)
2021. ápr. 14. 20:11
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!