Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Óvodák » Óvodai ballgáson magassarkúban...

Óvodai ballgáson magassarkúban? Ti láttatok már ilyet?

Figyelt kérdés
2021. ápr. 7. 13:01
1 2 3 4 5
 31/47 anonim ***** válasza:
87%

nálunk is már az volt a "jutalom", hogy lehettünk nagylányok, mehettünk, kaphattunk 'magassarkút', 'kopogós cipőt' a ballagásra. És én 30 éves vagyok. Amúgy gyanítom ilyesmiről van szó, mert rendes magassarkút egy ballagó ovis méretében (26-29) nem igazán kapni. Ebben meg semmi kivetnivaló nincsen

[link]

2021. ápr. 7. 19:07
 32/47 anonim ***** válasza:
48%

2es vagyok:

6osnak : nálunk az a szokás hogy az óvodai ballagás végén felkísérik a szülők a gyerekeket az iskolába ahol kis előadást tartanak nekik a sulisok. Ilyenkor szokott az igazgató beszédet mondani.

És a smink: nem csak szájfény volt. Egy erősebb szemhéjpúder,piros rúzs,pirosító stb. Még nekem szülőként is sok volt,de én a ballagáson a csoportszobában is láttam közelről. Sok volt na.

Az igazgató pedig nem az anyát emlegette,hanem azt mondta hogy ezt most elnézi,de suliban ennek helye nincs mert ez erős!

Ez 3 éve volt.

2021. ápr. 8. 07:37
 33/47 anonim ***** válasza:
87%
Az iskolaigazgató akkor is bunkó volt. Elég durva, hogy ennyire nincs tisztában azzal, hogyan kellett volna intéznie a dolgot.
2021. ápr. 8. 09:57
 34/47 anonim ***** válasza:
100%

32!

Egyrészt ez nem ugyanaz, mint amit először írtál. Másrészt szó nincs arról, hogy mit néz el az igazgató, meg mit nem. Max a házirend rendelkezhet iylesmirol, az ő magánvéleménye egyrészt senkit nem érdekel, másrészt meg se kellene osztani senkivel.

2021. ápr. 8. 10:21
 35/47 anonim ***** válasza:
85%
Nagyon fura, de az õ dolguk.
2021. ápr. 8. 12:58
 36/47 anonim ***** válasza:
100%

34es?

Miért nem ugyanaz? Nem azt írtam először sem hogy megnevezte az anyukát,vagy hogy az anya féle fordult. Hanem hogy szóvá tette hogy ez a smink nem és nem..De mivel mindenki tudta ki az anyukája így ezért rögtön ránéztünk.

2021. ápr. 8. 13:16
 37/47 anonim válasza:
10%
Medveanyám... Ballagás, óvodából, mi? A ballagás az a középiskola végén van...
2021. ápr. 8. 19:19
 38/47 anonim ***** válasza:
100%

37!

Bármennyire is megviseli a kicsi lelkedet, bölcsis, ovis, 8 általános és középiskolás ballagás is van ;)

2021. ápr. 8. 19:21
 39/47 anonim ***** válasza:
90%
Nem értem a kérdés kiírásának az időpontját. Most nincs ballagási szezon, tavaly még az érettségi ballagások is elmaradtak, vagy anyuka csak most mesélte? Az ilyet egyébként max privátban mondhatja az anyukának. Max.
2021. ápr. 8. 22:07
 40/47 anonim ***** válasza:
92%

Én 22 éves vagyok, volt telitalpú szandálom gyerekkoromba és farmer kispapucsom aminek volt egy kicsit megemelkedett talpa

Illetve a kedvenc ünneplő cipőm, az úgynevezett kopogós cipő volt ( kis sarokkal)

Jelentem,normális értékrendű felnőtt nő lettem😃 nyilván nem 20 centis magassarkúban volt a gyerek

2021. ápr. 10. 12:14
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!