Óvodai ballgáson magassarkúban? Ti láttatok már ilyet?
18
Ha az óvodájában vagy az iskolájában tanár vagy igazgató lennél,akkor meg is fogadnám a tanácsod.
22!
A tanácsom. De ez itt nem tanacs:"Nálunk smink volt az egyik lányon,amit az iskolaigazgató szóvá is tett a mikrofonba,az qnyuka pirult is rendesen." Ez nettó bunkóság egy vadidegentol, akinek köze nincs hozza. Tehát ha szerinted ez így jó volt, akkor az is oke kell hogy legyen, ha én oda allok ismeretlenként a mikrofonhoz és közlöm higy idiótán öltöztetted fel a gyerekedet.
23
Én azt vettem le a történetből,hogy a szülő nem gyerekhez illően öltöztette fel az ovist.Megszólták érte.Igen,nagyon paraszt módon,de teljesen jogos volt az észrevétel.
Ha akár utcán vagy bárhol a gyerekemre vagy rám ,te vagy bárki más megjegyzést tenne bármilyen stílusban azért engem elgondolkodtatna,hogy nincs e igaza.
Te is tudod,hogy azért egy középszerű,nem kirívó dolgot nem szoktak megszólni az emberek, főleg nem így.
Abban is igazad van,hogy az öltözködésbe, külsőségekbe egy pedagógusnak igazság szerint nincs beleszólása.Mindaddig,amíg az mondjuk nem sérti a jóízlést.
Itt inkább erről volt szó.
A módja nem volt megfelelő,de lehet hogy komoly oka volt, amiért ez így történt.
24!
Nem, nem volt jogos. Jogos max négyszemközt lett volna, akkor, ha az adott szemelynek valóban köze van hozzá. A történetben nem igy volt.
Ha az utcán valaki beszólna neked, azt te egyértelműen elküldenéd melegebb éghajlatra és eszedbe nem jutna, hogy igaza lehet: a te gyereked, a te dolgod, a te ízlésed.
A gyereket nevelő intézmény tehet erre kitételt a házirendben: nálunk pl kozepiskolaban anno tilos volt a smink, feltűnő ékszer és a magassarkú. De az igazgatónak köze nem volt hozza, ha én a suli utan kirúzsoztam magam, vagy magassarkút vettem fel, épp úgy ahogy a szomszéd iskola igazgatójának sem
Kislányom is sminkelve ballagott, de azért vosszafogottan. Szépen megcsinálva a haja, kis smink, szép festett körmök, magassarkú is volt.
Ez egy igazán fontos alkalom a gyerekek életében, sosem értettem sokan még azt is sajnálják a gyerektől, hogy fehér ingje legyen.
Ilyen ünneplő cipő simán belefér.
A smink már nálam is túlzás egy 6-7 évesnek. Körömlakk, ha nem hosszú a körme egy natúr vagy pasztell szín nálam még oké. Elvégre az ő napja.
De attól még ő egy 6-7 éves kisgyerek és nem egy buliba készülő tini.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!