Egy anyukának milyen ruhát szokás hordania? Pl. szűk piros ruha magassarkúval már nem fér bele?
Miért ne férne bele?
Oszt'mi van ha az oviban is ebben megy? Kinek mi köze hozzá? :)
Nekem az infó tanárnőm hordott térd fölötti, szűk ruhákat magassarkú cipőkkel. 50+-os volt, de dekoratív és jól is állt neki.
Szerintem amíg jól áll az anyukának a viselt ruha és benne nem lesz röhejes, addig húzzon a sportruhától a szűk ruháig bármit.
Amilyet szeretnél.
Magassarkú cipőre én nemrég szoktam vissza, szülés előtt-után nem hordtam gyakran de sokan ekkor is felveszik, mindenki maga tudja mi a jó. De miért ne lehetne? Szűk piros ruha nyilván alkatfüggő elsősorban, jelentős túlsúllyal nyilván nem a szűk a legjobb választás de jó alakkal miért ne?
Ahogy érzed. Nekem, így nem-anyukaként is kínzás lenne egy szűk ruha, magassarkú kombó, mert tornacipős, farmeres csaj vagyok:D
De ha te jobban érzed magad csinosan, hát szíved joga! Akinek meg arra van ereje, hogy a hátad mögött fröcsögjön, annak úgyis van elég baja:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!