Megtehetik hogy nem veszik be sehova? Mit csináljak?
Kisfiam 2.5 éves, vissza kell mennem dolgozni, mert sajnos szétmegyünk az apjával. Fel is vettek már dolgozni, április vége fele kezdek (mondtam a munkahelyen, hogy csak akkor tudok, addig elintézem a gyereknek a bölit vagy ovit, + beszoktatás)
Munkaszerződést még nem kaptam ezmiatt, csak az orvosi vizsgálaton voltam a héten, kb jövő héten hívnak hogy pontosan hányadikán kezdhetek jövő hónapban.
Lényeg a lényeg: faluban lakunk, itt nincs bölcsi, csak ovi. Próbálkoztam azzal a városi bölivel, amelyik városba megyek majd dolgozni, ( nyártól egyébként ott is fogunk lakni a kisfiammal abban a városban) de elutasítottak, mivel nincs hely, és elsőkörben az ottani lakcímű gyerekeket veszik fel amúgy is. Az ovikba sincs ott hely. Itt a faluba ovi van, de nem akarják bevenni mivel még nem szobatiszta. Beszéltem a városi önkormányzattal ma délután és azt mondták, hogy nem tudják elintézni, hogy bevegyék a városba se bölibe, se oviba, mivel telítve vannak és MÉG nem ott van a lakcímünk, de mondták hogy próbálkozzak a falusi ovinkkal, mivel még itt a lakcímünk, és hivatalosan már nincs olyan rendelet, hogy szobatisztaság kötelező. Sajnos már csak hétfőn tudom felhívni az ovinkat, de félek, hogy elutasítanak újra, mivel nem szobatiszta. Így hogy egyedülálló leszek és van munkám, valahova csak bekéne hogy vegyék, vagy nem? Máshogy nem tudom megoldani. Ilyenkor mit lehet tenni?
Enyém államiba járt
15 ezer gondozási díj
25 ezer étkezés(ha speciális igényű ez 30-35 ezer nemtudom biztosan)
5 ezer havi gyümölcspénz
5 ezer havi tisztasági csomagra és fogyó eszközökre
havi 2-3 ezer bábiszínházra, kirándulásra egyéb programokra
25-ös ez igen sok!
Államiba 4000 Ft volt a gondozási díj, ebéd ingyenes, mert nem érte el az 1 főre a 130ezret a fizetésünk.
A heti 1szeri gyümölcs (3-4db) és a havi tisztasági csomag se volt pár ezernél több,
Pedig megyeszékhelyen lakunk.
25, ez brutális.
Megyei jogú város állami bölcsőde.
Diétás étkezés is csak ~14e (sima ~11)
Gondozási díj 150/nap ~3000/hónap
Pelenkát, popsitörlőt otthonra is megvenné. Más tisztasági cucc nem kell.
Csoportpénz van 1000.
Gyümölcs kb. 5000.
Debrecenben állami bölcsibe járt a gyerekem, 3000forintot fizettünk havonta.
Amíg gyedet kaptam addig+ 10000 volt a kaja/hó
Pelenkát vinni kellett,meg 2x kellett beadni mikulás pénzt(2 tanévet járt a gyerekem)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!